Μαίρη Δ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 Καλημέρα/καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Μπορεί κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει σχετικά με την αναζήτηση του Νόμου περί ζωνών προστασίας ρεμάτων και ποταμών; Κάποια στιγμή μου είχαν πει ότι πρόκειται για Νόμο του 2001, αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο ισχύει. Είμαι νέα στο επάγγελμα και δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη... Σας ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 για δες (κατ' αρχάς) εδώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαίρη Δ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 1 ώρα πριν, tetris said: για δες (κατ' αρχάς) εδώ Δεν βοήθησε ιδιαίτερα, αλλά σε ευχαριστώ πολύ όπως και να έχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPW Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 A shot in the dark. https://news.b2green.gr/38335/νέοι-όροι-για-δόμηση-κοντά-σε-ρέμα-με-το 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μαίρη Δ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 On 8/4/2024 at 8:42 ΜΜ, PPW said: A shot in the dark. https://news.b2green.gr/38335/νέοι-όροι-για-δόμηση-κοντά-σε-ρέμα-με-το Όντως, ευχαριστώ πολύ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lysandros Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 Ο νόμος, στον οποίο αναφέρεστε, είναι πιθανώς ο Νόμος 3010/2002, ο οποίος αφορά την προστασία των υδάτινων πόρων και περιλαμβάνει διατάξεις για τις ζώνες προστασίας των ρεμάτων και των ποταμών. Αν και μπορεί να έχουν γίνει αλλαγές ή προσθήκες από τότε, καλό είναι να ξεκινήσετε από αυτόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα