Anastasia1007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 Καλησπέρα συνάδελφοι, είμαι νέα μηχανικός και μου προτάθηκε αδειοδότηση πρόχειρου καταλύματος ζώων από ξύλα και λαμαρίνες. Εκτός από τον νόμο 4056/12 και την απόφαση 4859/21 υπάρχει κάποιος άλλος νόμος που θα πρέπει να λάβω υπόψιν; Είναι κάτι συγκεκριμένο που θα έπρεπε να προσέξω σε αυτήν την περίπτωση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 17 (edited) εχει και δυο διευκρινιστικες εγκυκλιους δες τα ΠΜ υγ τα προχειρα δεν χρειαζονται οικοδομικη αδεια. Ο ν 4859 αναλυει, επεξηγει και βελτιωνει ολα τα προηγουμενα. Edited Απρίλιος 17 by dimitris GM
Anastasia1007 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21 Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ για τις πηγές! Διαβάζοντας τον νόμο και τις διευκρινιστικές εγκυκλίους και βλέποντας τις απαιτούμενες ελάχιστες αποστάσεις παρατηρώ πως δεν υπάρχει κάπου αναφορά για αποστάσεις ανάμεσα σε ιδιοκτησίες ( χωράφι του γειτονιά με την πρόχειρη κατασκευή του πελάτη) και για αγροτικές οδούς. Αυτό το θεωρώ ότι απλά δεν υπάρχουν περιορισμοί ή βρίσκονται σε κάποια εγκύκλιο που δεν έχω λάβει υπόψιν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα