surveyor81 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 (edited) Δεν έχω βρει ακόμα τα τοπογραφικά αλλά απ ότι έχω καταλάβει διαβάζοντας τα συμβόλαια και τους ομορους των τμημάτων που αναφέρει, τα δύο τμήματα που συννενώθηκαν προέρχονται από έκταση του ίδιου πωλητή. το ακίνητο αυτό μετά τις πωλήσεις των δύο τμημάτων απέμεινε με εμβαδό 400τμ ενώ το δικό μου ήταν και παρέμεινε μη άρτιο μετά τις δύο προσαρτήσεις. Παραθέτω ένα σκαρίφημα με το πως αντιλαμβάνομαι το ιστορικό βάσει των συμβολαίων. Edited Δεκέμβριος 12 by surveyor81
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Από τη στιγμή που εξασφαλίζεται η αρτιότητα του όμορου, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ωστόσο, θα πρέπει να το αποδείξεις (στην ΥΔΟΜ) τόσο με αλληλουχία των τίτλων όσο και με σημερινές αποτυπώσεις. 1
surveyor81 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Ευχαριστώ. Να κάνω και μια ακόμα ερώτηση που εύχομαι να μην απαιτηθεί. Αν σε περίπτωση που το διπλανό πλεόν αποτύπωθεί όχι 400τμ αλλά 390τμ ή το πρόσωπο δεν είναι 13μ αλλά 12,80μ , τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? βγαίνουν και τα δύο ακίνητα μη άρτια και μη υπαγόμενα στο άρθρο 25? και αν ναι τι διαδικασίες υπάρχουν για να μπορέσουν να οικοδομηθούν?
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Αν δεν μπορούν να υπαχθούν στο άρθρο 25, το μόνο που απομένει είναι η συνένωση και η σύσταση κατακορύφων (καθέτων) ιδιοκτησιών, με την προϋπόθεση ότι ένα τουλάχιστον πρόσωπο έχει το απαιτούμενο μήκος.
surveyor81 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 θα μπορούσε να εκδοθεί πρωτόκολλο αδυνάτου τακτοποιήσεως ωστε να οικοδομηθούν σε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες δε θέλουν τη συννένωση?
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Αυτό το πρωτόκολλο εκδίδεται όταν (λόγω κτισμάτων) είναι αδύνατη η τακτοποίηση. Συνεπώς το βλέπω πολύ δύσκολο, αλλά ψάξε το
surveyor81 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Το άλλο ακίνητο έχει κτίσματα. Επίσης νομίζω πως και τα δύο με τους θεωρητικούς μεσότοιχους πιάνουν την αρτιότητα, οπότε μπορούν να εξαιρεθούν της τακτοποίησης. Αλλά δεν ξέρω πόσο χρονοβόρα είναι η διαδικασία του πρωτοκόλλου αδυνάτου τακτοποίησης. Θα μπορούσε να τραβήξει πολύ χρονικά?
tetris Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 εξαρτάται από το "φόρτο εργασίας" των αρμοδίων
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Σε μια περίπτωση που ..τρέχω για Θεσσ/νίκη ήδη βρίσκομαι στον 5 μήνα και όπου να 'ναι θα πάει για έκδοση απόφασης Περιφερειάρχη 1
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΠΤ- kma_m1609_Farmakh_artiothta.pdf 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα