Argiris Dim Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 Θα βάλεις ότι θες και θα πας να το κουμποσεις στην άλλη πλευρά του κολεκτερ,με μια Βάνα σημαδεμένη και όταν δεν θα δίνει το ντεπόζιτο θα γυρνάς την σημαδεμένη Βάνα και θα κλείνεις την άλλη ,απλά εύκολα πράγματα,με τρίωδη θα γλιτώσεις να μπερδεύουν νερά μποιλερ ηλιακού.Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να ζεστάνεις το μποιλερ όταν υπάρχει ήδη ζεστό νερό στο ντεπόζιτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Χάμψας Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 1 ώρα πριν, Argiris Dim said: Θα βάλεις ότι θες και θα πας να το κουμποσεις στην άλλη πλευρά του κολεκτερ,με μια Βάνα σημαδεμένη και όταν δεν θα δίνει το ντεπόζιτο θα γυρνάς την σημαδεμένη Βάνα και θα κλείνεις την άλλη ,απλά εύκολα πράγματα,με τρίωδη θα γλιτώσεις να μπερδεύουν νερά μποιλερ ηλιακού.Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να ζεστάνεις το μποιλερ όταν υπάρχει ήδη ζεστό νερό στο ντεπόζιτο Καλησπέρα και καλή Ανάσταση Σ ευχαριστώ για την απάντησή σου Το θέμα είναι ότι πολλές φορές μου έχει συμβεί να ξεμείνω εγώ ή η κοπέλα μου στη μέση του μπάνιου από νερό (ώρα αιχμής που και άλλοι κάνουν ταυτόχρονα μπάνιο στην πολυκατοικία). Και χειμώνα να βγαίνεις στο μπαλκόνι όπου είναι το κολλεκτέρ να ανοιγοκλείνεις βάνες, είναι λίγο μιζέρια. Αν μιλάμε για οικονομική διαφορά 50-100 ευρώ στην όλη υπόθεση δηλαδή... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Χάμψας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας Τελικά η λύση που επιλέχθηκε είναι η τοποθέτηση ταχυθερμοσίφωνα κατευθείαν στο μπάνιο. Το συμπέρασμα ήταν πως ανέβαινε πολύ το κόστος και η πολυπλοκότητα για τοποθέτηση στο κολλεκτέρ, χωρίς να είναι τόσο σημαντική η ανάγκη για ΖΝΧ στον νιπτήρα ώστε να το δικαιολογεί. Καλή συνέχεια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmavro Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 Σίγουρα η πιο καλή λύση συγκριτικά και με το κόστος και την πολυπλοκότητα της (καμία)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOKARADI Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 έχω ταχυθερμοσίφωνα και στο μπάνιο και στην κουζίνα τον χειμώνα όμως δεν βγαζουν ζεστό νερό το πολύ χλιαρότατο καμμία συμβουλή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antloukidis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 Αν υπάρχει δυνατότητα ρύθμισης θερμοστάτη, ανεβάζεις θερμοκρασία. Αν δεν υπάρχει (πιθανότερο λόγω της ερώτησης) χαμηλώνεις την παροχή ζεστού νερού. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα