dimidomo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 (edited) Καλησπέρα. Ποτέ δεν έχω ανεβάσει πουθενα την σύμβαση. Όχι δεν έχεις πόθεν έσχες. Δεν γνωρίζω σε μεγάλες συμβάσεις τι γίνεται. Όσον αφορά το 2ο κ το 3ο είναι καθαρά θέμα λογιστικό. Νομίζω πως λέει ότι το έξοδο της απόκτησης του λογισμικού χρεώνεται σαν έξοδο διπλάσιο στον 1ο χρόνο. Edited Μάρτιος 19 by dimidomo 1
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 3 hours ago, vmavro said: Η Σύμβαση με Δημόσιο με ενημέρωσαν πως δεν είναι υποχρεωτικό να ανεβαίνει στα ιδιωτικά συμφωνητικά στην ΑΑΔΕ γιατί υπάρχει στη Διαύγεια. ΚΗΜΔΗΣ (με ΑΔΑΜ). 1
vmavro Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 (edited) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επίσης κάτι ακόμα, υπάρχει μέγιστος χρόνος εξόφλησης των τιμολογίων; Κάτι διαβάζω για 30 ημέρες, αλλά είναι υποχρεωτικό; https://minfin.gov.gr/wp-content/uploads/2024/03/2.56411.2014.-Δ26-4.pdf Edited Μάρτιος 19 by vmavro
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 2 hours ago, vmavro said: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Επίσης κάτι ακόμα, υπάρχει μέγιστος χρόνος εξόφλησης των τιμολογίων; Κάτι διαβάζω για 30 ημέρες, αλλά είναι υποχρεωτικό; https://minfin.gov.gr/wp-content/uploads/2024/03/2.56411.2014.-Δ26-4.pdf Μιλάτε για προμήθεια, για μελέτη, για δημόσιο έργο; 1
vmavro Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 4 λεπτά πριν, JohnnyHoliday said: Μιλάτε για Με συγχωρείτε. Για υπηρεσία, όχι έργο ή μελέτη.
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 2 minutes ago, vmavro said: Με συγχωρείτε. Για υπηρεσία, όχι έργο ή μελέτη. Από αυτό που επισυνάπτεται, φαίνεται πως ναι. Γενικά όμως, ισχύει ό,τι αναφέρεται και στον 4412.
vmavro Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 1 λεπτό πριν, JohnnyHoliday said: 4412 Επειδή δε θυμάμαι αν αναφέρει χρόνο ο 4412 - δεν τον έχω διαβάσει ενδελεχώς, θα μπορούσατε να μου υποδείξετε το σημείο; Ευχαριστώ.
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 1 hour ago, vmavro said: Επειδή δε θυμάμαι αν αναφέρει χρόνο ο 4412 - δεν τον έχω διαβάσει ενδελεχώς, θα μπορούσατε να μου υποδείξετε το σημείο; Ευχαριστώ. Αφού εμπλέκεστε άμεσα, θεωρώ πως είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τη νομοθεσία. Ξεκινήστε από το άρθρο 200 και μετά, νομίζω ότι είναι μια καλή αρχή. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα