Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 καλή ιδέα τα διπλά έγγραφα, για να μην το παίζει Κινέζος ο άλλος μετά και κρατάτε αποδεικτικά επικοινωνιών e-mail, φαξ κλπ
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 παλιά έβγαζα μόνο φωτοτυπία τώρα ζητώ το αυθεντικό επίσης ζητώ και τον κανονισμό για να τον διαβάσω προσωπικά και τίτλο ιδιοκτησίας και μάλιστα από την αρχή έχω ένα κατάλογο τον δίνω και επιστρέφει με τα έγγραφα ως ακριβή φωοαντιγραφα και τις υπογραφές θεωρημένες ----- θα πρότεινα στον ΤeoΤDM να κάνει μια νέα συζήτηση μια και το αρχικό θέμα έχει ξεφύγει
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 δεν τον ανεβάζεις τον κατάλογο να ξέρουμε και εμείς μην την πατάμε άδικα; (όχι και τελείως άδικα δηλ)
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 ----- θα πρότεινα στον ΤeoΤDM να κάνει μια νέα συζήτηση μια και το αρχικό θέμα έχει ξεφύγει σωστό και δεκτό. Θα γίνει από αύριο.
myri Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 και εγώ κάποια στιγμή θα ανεβασω τον κατάλογο όταν έχω χρόνο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα