asterios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231060415 Παρακαλώ διαβάστε το συννημένο pdf. (news.in.gr/greece/ της 24/09/2010, τίτλος : "Μην αγοράζετε" συσκευές "μείωσης" κατανάλωσης ρεύματος Ουδέν (άλλον) σχόλιον Link to comment Share on other sites More sharing options...
OTTO_engine Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2010 Καλησπέρα φίλοι. Μπορεί να μου εξηγίσει κάποιος τι διόρθωση συνημιτόνου θέλει μία παράγκα? Δεν έχω στη παράγκα μου τροχούς, φρεζες, ψαλίδια, ανυψωτήρες. Έχω μια τηλεόραση, μια κουζινα, ενα μιξερακι φραπέ, τοστιέρα, πι σι, χαι φαι, ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdimis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231060415Παρακαλώ διαβάστε το συννημένο pdf. (news.in.gr/greece/ της 24/09/2010, τίτλος : "Μην αγοράζετε" συσκευές "μείωσης" κατανάλωσης ρεύματος Ουδέν (άλλον) σχόλιον Επιτέλους κινήθηκε το Κράτος !!!!, το θέμα θα πρέπει να προβληθεί όσο γίνεται περισσότερο μπας και πειστούν και αυτοί που δεν πείθονται. Επίσης θα είναι ενδιαφέρον να βρεθεί η λίστα με τις συσκευές που δοκιμάστηκαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Κριμα... και ειχα πεισθει οτι δουλευει αυτη η συσκευη... Πανω που ετοιμαζομουν να βαλω στο σπιτι μου. Ε ρε ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ που χρειαζονται μερικοι... Ξερετε ποιοι εχουν σειρα? Αυτοι με τους ιονιστες καυσιμων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotiss Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2010 Να κάνω εγώ μια ερώτηση! Η ΔΕΗ μετρά την άεργη ισχύ όταν πρόκειται για επαγγελματικό χώρο πχ:μπαρ, καφετέριες, κρεοπωλεία .....? έχω ακούσει ότι δεν μετράει!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaxa Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Εξαρτάται από το τιμολόγιο.... το Γ22 έχει μέτρηση. Συνήθως το έχουν επαγγελματίες καταναλωτές με ΣΙ πάνω από 25kVA Link to comment Share on other sites More sharing options...
engineer_thess Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Eισαγγελική παρέμβαση για τις διαφημιζόμενες συσκευές εξοικονόμησης ρεύματος Επιτέλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alej Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2010 Κι αργήσανε κάπως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Πρέπει να υπήρχε και ένα περίπτερο στην εκθεση φωτοβολταικών στην Παιανία σχετικά με αυτή τη συσκευή αλλά δεν ασχολήθηκα (λέω είναι δυνατόν?) και απλά το προσπέρασα. Άλλωστε την ίδια μέρα (Σάββατο 23/10) στην εφημερίδα είχα διαβάσει περί εισαγγελικής παρέμβασης. Ηλεκτρολογικώς το θέμα βρώμαγε εξ΄αρχής!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
howard_roark Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2010 το περιπτερο υπηρχε...... παντως με χαροποιησε το γεγονος οτι αν και ειχε πολυ κοσμο η εκθεση την ωρα που περναγα, το περιπτερο αυτο ηταν νεκρο, ουτε ενας δεν σταματαγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα