Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνένωση οικοπέδων


Recommended Posts

Καλησπέρα σας, έχω 3 οικόπεδα τα οποία είναι κάτω από τον κανόνα της περιοχής και θέλουμε να τα ενώσουμε. Αν ενωθούν πιάνουν τον κανόνα της περιοχής. Μπορεί να γίνει η συνένωση και να χτιστεί κτίριο που να ακολουθεί τον κανόνα; Επίσης ποιες διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσουμε; Και τα τρια θα ανήκουν στον ίδιο ιδιοκτήτη. Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Αν τα αποκτήσει με τον ίδιο τίτλο, στο συμβόλαιο αγοράς θα γραφεί ότι έχει το ένα οικόπεδο και αγοράζει τα άλλα δύο με σκοπό τη συνένωσή τους σε ένα ενιαίο (ή κάπως έτσι-ελπίζω να ξέρει ο συμβ/φος).

Στο τοπογραφικό θα αποτυπώνεται το υπάρχον και τα δύο νέα με τις εμβαδομετρήσεις τους. Επίσης θα υπάρχει και η εμβαδομέτρηση του ενιαίου. Στη δήλωση του 651/77 θα αναφέρεται η αρτιότητα-οικοδομησιμότητα του καθενός, αλλά και του ενιαίου.

Αντίστοιχη πορεία θα ακολουθηθεί στην περίπτωση που τα αποκτήσει με διαφορετικούς τίτλους

Όλα αυτά αφορούν το συνάδελφο ( πολιτικό ή τοπογράφο, μιας και δεν επιτρέπεται σε αρχιτέκτονες να εκπονούν εξαρτημένα διαγράμματα) που θα κάνει το τοπογραφικό, αλλά καλό είναι να ξέρεις τη διαδικασία.

Edited by tetris
διόρθωση
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.