Fotis p Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2024 Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2024 Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται και που πρέπει να απευθυνθώ για να βγάλω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου μηχανικού. Έχω τελειώσει ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας το 2014. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nbr Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2024 Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2024 ο Επαγγελματικός φορέας που εκπροσωπεί τους πτυχιούχους των ΤΕΙ ήταν και είναι το ΕΕΤΕΜ. https://www.eetem.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=22:eetem-description&catid=29&Itemid=34
Xifounon7 Δημοσιεύτηκε Friday at 08:08 πμ Δημοσιεύτηκε Friday at 08:08 πμ On 24/5/2024 at 11:36 ΠΜ, Fotis p said: Γειά σας θα ήθελα να ρωτήσω τι χρειάζεται και που πρέπει να απευθυνθώ για να βγάλω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ηλεκτρολόγου μηχανικού. Έχω τελειώσει ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας το 2014. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για την άδεια χρειάζεται να πας στην Περιφέρεια της περιοχή σου. Θέλει: 1) Φωτοτυπία τίτλου σπουδών 2)Φωτοτυπία ταυτότητας 3)2 έγχρωμες φωτογραφίες Και μία Υπεύθυνη Δήλωση - Αίτηση που θα σου εκεί να συμπληρώσεις. Αν θες μόνο την Άδεια Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Β' Τάξης, πλέον, δεν πληρώνεις ούτε παράβολο. Αν θες και τις υπόλοιπες άδειες( Βεβαιώσεις Αναγγελίας Ηλεκτρολογικές, Μηχανολογικές), θα σου δώσουν έναν λογαριασμό τραπέζης για να πληρώσεις τα 2 παράβολα. (15€, 17€).
Fotis p Δημοσιεύτηκε Friday at 02:01 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Friday at 02:01 μμ (edited) 5 ώρες πριν, Xifounon7 said: Για την άδεια χρειάζεται να πας στην Περιφέρεια της περιοχή σου. Θέλει: 1) Φωτοτυπία τίτλου σπουδών 2)Φωτοτυπία ταυτότητας 3)2 έγχρωμες φωτογραφίες Και μία Υπεύθυνη Δήλωση - Αίτηση που θα σου εκεί να συμπληρώσεις. Αν θες μόνο την Άδεια Ηλεκτρολόγου Μηχανικού Β' Τάξης, πλέον, δεν πληρώνεις ούτε παράβολο. Αν θες και τις υπόλοιπες άδειες( Βεβαιώσεις Αναγγελίας Ηλεκτρολογικές, Μηχανολογικές), θα σου δώσουν έναν λογαριασμό τραπέζης για να πληρώσεις τα 2 παράβολα. (15€, 17€). Ευχαριστώ πολύ. Χθες που ρώτησα έναν Ηλεκτρολόγο Μηχανικό μου είπε ότι και με την βεβαίωση αναγκελιας μπορώ να κάνω έναρξη και ότι δεν χρειάζεται πλέον η Β τάξης (ότι την παίρναν παλιά αυτήν) . Ενώ άλλος Ηλεκτρολόγος μηχανικός πιο πριν μου είχε πει να πάω να βγάλω την β τάξης. Edited Friday at 02:02 μμ by Fotis p
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα