Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

@desta o νόμος λέει ότι γράφει η διαπιστωτική, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει κάτσει ο Δήμος να βγάλει εκ νέου διαπιστωτική. Για αυτό εγώ προσωπικά θα έβαζα τα 650 και όχι τα 500 που ισχύουν όμως πρακτικά σήμερα. Τώρα αν εννοείς την Μ. Αλεξάνδρου στην Ν. Παραλία εκεί δεν είναι εντός; Άρα δεν νομίζω ότι είναι η ίδια περίπτωση με το Πανόραμα, δεν παίζει διαπιστωτική εδώ.

Δημοσιεύτηκε

@akis73 στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου Πανοράματος, που είναι η κεντρική οδός που ανεβαίνει Πανόραμα από την πλευρά που περνάει μπροστά από την κλινική Άγιος Λουκάς, η ΤΖ σε τμήμα της είναι 3500 ενώ στο υπόλοιπο Πανόραμα "έπεσε" κάτω από 2200 για την 20-1-2016. Οπότε και πάλι θα έπρεπε να εκδοθεί νέα διαπιστωτική πράξη. 

Δημοσιεύτηκε (edited)

@desta δεν έχω υπόψη μου για το συγκεκριμένο, είχα την αίσθηση ότι για εντός η μαξ. τιμή στο Πανόραμα είναι 2050. Κανονικά για μένα ο Δήμος θα έπρεπε μετά το '16 να βγάλει νέα διαπιστωτική. Έχω κάνει υπαγωγή για ακίνητο πάντως απέναντι από τον Αγ. Λουκά και είναι εκτός σχεδίου...άρα πήρα 650.

Edited by akis73
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε
On 11/4/2025 at 9:48 ΜΜ, cve20126 said:

Καλησπέρα, των Αμπελοκήπων τι ΤΖ έχει; 

900

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

θα ήθελα την Τ.Ζ. για τη θέση με συντεταγμένες Χ=463864 Ψ=4257196, επί της οδού Λ.Καρώνη στη Χαλκίδα

Εχυαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσιεύτηκε
On 12/4/2025 at 12:44 ΜΜ, eirinika said:

Καλησπέρα,

θα ήθελα την Τ.Ζ. για τη θέση με συντεταγμένες Χ=463864 Ψ=4257196, επί της οδού Λ.Καρώνη στη Χαλκίδα

Εχυαριστώ εκ των προτέρων

1250

• Upvote 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.