Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εξοικονομώ 2021


Recommended Posts

Καλησπέρα σας έχω μπλέξει με έναν μηχανικό που εχει αναλάβει την διαδικασία του εξοικονομώ 2021. Ο Β ενεργειακός επιθεωρητής διαπίστωσε ότι ο Α ενεργειακός επιθεωρητής έκανε λάθος στη δήλωση της κατηγορίας εγκατάστασης του φυσικού αερίου, και  από την κατηγορία των 4.000 ευρώ που είχε δηλωθεί και βάση αυτήν πλήρωσα με κατεβάζει στην κατηγορία των 2.900. Πώς μπορώ να βρω το δίκιο μου ή πώς μπορώ να καταγγείλω τον μηχανικό. Επίσης χρειάζεται άδεια μικρής δόμησης για την εγκατάσταση του φυσικού αερίου;Ευχαριστώ πολύ 

Link to comment
Share on other sites

Χωρίς δεδομένα του κτηρίου, μόνο εικασίες και εκτιμήσεις μπορούμε να κάνουμε!

Εκτιμώ οτι ο Β' Εν. Επιθεωρητής ίσως έχει δίκιο που κατεβάζει τη κατηγορία στο ποσό των 2.900€, γιατί αν έχετε κάνει παράλληλα και παρέμβαση μόνωσης κελύφους, μέσω της διαδικασίας της υπερδιαστασιολόγησης του λέβητα Φ.Α., θα διαπίστωσε οτι επαρκεί λέβητας χαμηλής κατηγορίας των 2.900€ και για μένα ορθώς έπραξε που κατέβασε τη κατηγορία του ποσού!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.