Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκθεση επικινδυνότητας Πολεοδομίας, & ΤΕΕ


Recommended Posts

Έχω από 2ετίας τις ανωτέρω δυο εκθέσεις της Πολεοδομίας του Δήμου και του ΤΕΕ τις οποίες προκάλεσα ως ιδιοκτήτης μετά από πτώση των σοβάδων από τα ταβάνια άμεσων μετά την πρώτη έντονη βροχόπτωση τον Οκτώβριο 2020 στην περιοχή μου. Οι 2 εκθέσεις συμπίπτουν  απολύτως ως προς τα ευρήματα τις αιτίες και συμπεράσματα, της ζημιάς που εντοπίζονται, σε όλο τον όροφο καθώς και  σε αλλά σημεία της οικοδομής( κοινόχρηστες προσόψεις, κολόνες ( αποκάλυψη οξειδωμένου οπλισμού, υδρορροές ομβρίων από ταράτσα και μπαλόνια μέσα στις κολόνες που τα οδηγούν στο αποχετευτικό)

 Η Ρηγμάτωση των στηθαίων περιμετρικά και της πλακόστρωσης σε όλη την επιφάνεια της ταράτσας, οι αμόνωτες ανοιχτές οπές αναμονής σύνδεσης Η/Θ και η απουσία υγρομόνωσης οι 2 εκθέσεις θεωρούν ως αιτίες.
30χρόνια αδιαφορία των συνιδιοκτητών για συγκέντρωση αποθεματικού για όποια συντήρηση.

Η Πολεοδομία με καθυστέρηση έστειλε την έκθεση στην Εισαγγελέα και εκκρεμεί η εκδίκαση της.

Επειδή προκάλεσα τους 2 ως άνω ελέγχους έγινα ο εχθρός όλων των συνιδιοκτητών που παρεμβαίνουν με διάφορα μέσα ώστε να με αναγκάσουν να υποκύψω και να πληρώσω εγώ γιατί είμαι κάτω από την ταράτσα και θέλω μετά από 4 χρόνια επιτέλους να μπω μέσα.

Σημειώνω τέλος ότι τις επισκευές στα ταβάνια μου κ τα μπαλκόνια επισκεύασα με επίβλεψη ΠΜ και τις προβλεπόμενες τεχνικές και υλικά.

Αυτο που ρωτώ είναι : 1) τι δεν έχω κάνει επιπλέον; 2) αν υπάρχει ανάλογη εμπειρία και τι πρέπει να προσέξω στην εκδίκαση της υπόθεσης ; 3) δεκτή κάθε συμβουλή!!

Ευχαριστώ


 

Link to comment
Share on other sites

Δεν βλέπω καμία "ανωτέρω έκθεση ΥΔΟΜ"

για αυτά που ρωτάς

  1. δεν γνωρίζουμε καν τι έχεις κάνει για να σου πούμε τι να κάνεις. Αν και με περιγραφές φραστικές και λόγια χωρίς αυτοψία στο ακίνητο ως Μηχανικοί δεν μπορούμε να σχηματίσουμε σοβαρή άποψη.
  2. για εκδικάσεις και Δικαστήρια αρμόδιοι είναι οι δικηγόροι. Αν βρεις φόρουμ τους μπορείς να ρωτήσεις αν και η μοναδική λύση πάλι θα είναι ο δικηγόρος που εσύ θα αναθέσεις θα σε κατευθύνει.

Για τα ζητήματα εχθρότητας με τους άλλους αρμόδιοι ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι  κ.λ.π.

καλά κουράγια .... 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.