pavlos4444 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 (edited) Καλησπέρα παιδιά θέλω να πουλήσω ένα διαμέρισμα που κληρονόμησα στον νομό Αττικής,έχω βρει αγοραστή απλώς δεν έχω κάνει αποδοχή κληρονομιάς αλλά έχω κάνει δήλωση φόρου κληρονομιάς πριν 2 χρόνια,θέλω να ρωτήσω τι δικαιολογητικά θα χρειαστούν και πόσο χρόνο περίπου θα παρει η διαδικασία της αποδοχής,και μετέπειτα της πώλησης. Στο περίπου ξέρω ότι η κάθε διαδικασία διαφέρει. Edited Ιούνιος 16 by Pavlos33 έγινε αλλαγή τίτλου για καλύτερη κατανόηση του θέματος
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 Για όλα τα παραπάνω, θα σας συμβουλέψει δικηγόρος/συμβολαιογράφος. Δεν είναι (πλήρως) αντικείμενο μηχανικού.
pavlos4444 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 (edited) Παράλειψης μου σε περίπτωση που μου ζητηθεί κατοψη και οικοδομική άδεια που μπορώ να τα βρω από τον συμβολαιογράφο που έχει το αρχείο η στη πολεοδομία? Edited Ιούνιος 16 by Pavlos33
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 Οικοδομική άδεια την ΥΔΟΜ. Ο συμβολαιογράφος κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μόνο τη Σ.Ο.Ι. μετά των σχεδίων που τη συνοδεύουν.
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 (edited) 20 ώρες πριν, pavlos4444 said: ...να ρωτήσω τι δικαιολογητικά θα χρειαστούν ... επικουρικά σε ότι αφορά έργο Μηχανικού σου συνιστώ να ξεκινήσεις από τώρα την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Ακινήτου, και το ενεργειακό πιστοποιητικό φυσικά για την ΗΤΚ θα πρέπει να ελεγχθεί αν το ακίνητο σου έχει και πολεοδομικές παραβάσεις. Εάν έχει (στατιστικά τα περισσότερα έχουν) θα πρέπει να "τακτοποιηθούν" με τον 4495 Συνοπτικά..... αναθέτεις σε συμβολαιογράφο τα ιδιοκτησιακά και σε Τεχνικό Γραφείο Μηχανικών τα πολεοδομικά. Έχε έτοιμο και τον λογιστή για τα ΕΜΦΙΑ κλπ.... Edited Ιούνιος 16 by Didonis
pavlos4444 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 (edited) Ενεργειακό πιστοποιητικό έχω , πρέπει να ξαναβάλω καινούριο? Edited Ιούνιος 16 by Didonis
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 το ΠΕΑ έχει ισχύ 10 χρόνια. Δες ημερομηνία. (μη κάνεις παράθεση όλο το προηγούμενο κείμενο. Έγινε διαγραφή του)
pavlos4444 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 (edited) Οκ το 2020 το έβγαλα το πεα ,στην αποδοχή κληρονομιάς είναι πιο απλή η διαδικασία στη πώληση αν δεν κάνω λάθος θέλει τα περισσότερα δικαιολογητικά και τα έγγραφα του μηχανικού σωστά? Edited Ιούνιος 16 by pavlos4444
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 (edited) στην Ελλάδα δεν υπάρχουν απλές διαδικασίες. Όταν τελειώσεις με το καλό θα μου πεις. Edited Ιούνιος 16 by Didonis
pavlos4444 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 Πες το ψέματα, είμαστε φημισμένοι για τη γραφειοκρατία που επικρατεί και τα χιλιάδες κωλύματα, ξέρω δεν θα είναι τόσο απλό αφού σίγουρα θα μου πάρει αρκετούς μήνες μεχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.ελπίζω να έχει υπομονή και ο αγοραστής,σε ευχαριστώ πολύ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα