Georgia72 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 Σας παρακαλώ πολύ οποίος γνωρίζει θα ήθελα να μάθω ,εάν ένα αρτοποιείο μπορεί να κάνει γνωστοποίηση άδειας καφέ σνακ ,για να βγάλει τραπέζια σε κοινόχρηστο χώρο. Ευχαριστώ πολύ
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 1 ώρα πριν, Georgia72 said: ...εάν ένα αρτοποιείο μπορεί να κάνει γνωστοποίηση άδειας καφέ σνακ... γιατί να μη μπορεί να έχει ΚΗΔ και για καφέ σνάκ? υποθέτω ότι ερώτημα σου αφορά πάλι σχετικά με τραπέζια σ αυτό το θέμα. ?
Georgia72 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 Γιατί τα αρτοποιεία από ότι ξέρω ανήκουν στο υπουργείο βιομηχανίας, και δεν μπορούν να προσθέσουν άδεια καφέ σνακ μέσα στην υπάρχουσα, παρά μόνο εάν πληρούνται οι προϋποθέσεις,τουαλέτες πελατών κ.λ.π
dib Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 Θεωρώ πως πρέπει να ρωτήσει το Υγειονομικό που ανήκει ο φούρνος, εαν επιτρέπεται αυτός ο συνδυασμός παροχής υπηρεσιών
Didonis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 20 λεπτά πριν, Didonis said: ....υποθέτω ότι ερώτημα σου αφορά πάλι σχετικά με τραπέζια σ αυτό το θέμα. ? 6 λεπτά πριν, Georgia72 said: Γιατί τα .... Δεν μου απάντησες όμως.... Αφορά πάλι τον ίδιο φούρνο (νομίζω με όνομα ΤΟΝΙΑΣ).... στο άλλο θέμα σου για τα τραπεζάκια??
Georgia72 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 4 Τώρα μόλις είδα την ερώτηση, παίζει ρόλο για ποιον φούρνο αφορά?? Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο??? Παίζει ρόλο το όνομα??
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα