Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνένωση οικοπέδων εντός σχεδίου


Recommended Posts

@tetris

Καλημέρα και ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια. Μπήκα στο λινκ και βλέπω το γεωτεμάχιο (επιλογή 1945-1960) και φαίνεται ο δρόμος που περνάει μπροστά και συνεχίζει προς τα νότια (σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση). Αυτή είναι η αεροφωτογραφία ή θα πρέπει να τη ζητήσω ξεχωριστά σε κλίμακα 1:5000?

Στον 5ρη σημειώνονται πάντα τα όρια του οικισμού? Έχω γραμμένα τα όρια (με ιδιοκτησίες) από την απόφαση που μου έδωσε η Πολεοδομία (του 1987). Δεν αρκεί αυτό?

Χθες έψαξα αρκετά να βρω το ΦΕΚ που αντιστοιχεί στην απόφαση για την οριοθέτηση του οικισμού και δεν βρήκα κάτι. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει δημοσιευτεί σε ΦΕΚ παρότι αναφέρεται ότι θα πρέπει να δημοσιευτεί στη σχετική απόφαση? Και αν ισχύει αυτό τί γίνεται? Τί είναι σε ισχύ σε ότι αφορά τα όρια του οικισμου? Η απόφαση?

 

 

 

Edited by Casandra
Link to comment
Share on other sites

Οι α/φ δεν έχουν συγκεκριμένη κλίμακα. Αυτή, εξαρτάται από τη εκάστοτε λήψη. Σε πρώτη φάση, δες αν υπάρχει στο Κτηματολόγιο α/φ της συγκεκριμένης περιοχής. Αν δεν έχουν κάτι, απευθύνεσαι στη ΓΥΣ.

Στον 5ρη πρέπει να υπάρχει το περίγραμμα του ορίου με αρίθμηση των συγκεκριμένων κορυφών. Στην τεχν. έκθεση υπάρχει η περιγραφή των σημειων. Η απόφαση νομάρχη ΔΕΝ αρκεί. Για να έχει ισχύ πρέπει να περαστεί σε ΦΕΚ. Αν δεν βρεις το ΦΕΚ, κάνε αίτηση στην Υ.ΔΟΜ για το εντός οικισμού.

Link to comment
Share on other sites

@tetris

Ευχαριστώ για την απάντηση. Είδα στο κτηματολόγιο ότι υπάρχει η φωτογραφία που επισυνάπτω  (1945-1960). Αυτή είναι η αεροφωτογραφία ή χρειάζομαι άλλη? Κάτω από την κίτρινη γωνία είναι ο δρόμος που αναφέρω. Τεκμηριώνεται από τη φωτογραφία αυτή ότι υπήρχε δρόμος τότε?

Θα μιλήσω με την πολεοδομία για το εντός οικισμού. Ευχαριστώ

 

image.png.104dd06a49f044807f197634116ee060.png

Link to comment
Share on other sites

Ναι μεν φαίνεται δρόμος, αλλά δεν ξέρεις ποιάς χρονιάς είναι η α/φ. Μπορείς να την αναζητήσεις (με ζεύγος συντ/νων) είτε στο Κτηματολόγιο, είτε στη ΓΥΣ

Link to comment
Share on other sites

@tetris

Ευχαριστώ για την απάντηση. Από το κτηματολόγιο ειναι η α/φ. Έβαλα την επιλογή 1945-1960 και το ΚΑΕΚ. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να τσεκάρω του πότε είναι?

Link to comment
Share on other sites

Επικοινώνησε με το Κτηματολόγιο ( https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/SearchAerophotos.aspx) και δώσε τους ζεύγος συντ/νων της περιοχής που σε ενδιαφέρει

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.