Michanikofrenia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Συνάδελφοι όποιος μπορεί ας με διαφωτίσει στο παρακάτω: σε σύνδεση ροπής στον ισχυρό άξονα υποσ/τος ΗΕΑ με δοκό Ιpe (που θα περιελαμβάνει ενισχυτικό έλασμα, μετωπική πλάκα κτλ κτλ) στο μοντέλο αυτός ο κόμβος θα πρέπει να πάρει περιορισμούς στροφών περί του ισχυρού άξονα του υπ/τος? Ή η δυσκολία σε στροφή περί αυτού του άξονα προκύπτει μόνο και μόνο από την γεωμετρία και την ροπή αδράνειας της διατομής στην αντίστοιχο άξονα, οπότε θεωρούμε τον κόμβο πλήρως ελεύθερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 κανεις το νηματικό μοντέλο κανονικά με συνέχεια. απο κει και πέρα θες να διακριτοποιησεις το ακρο με μια μεταβλητη διατομη περιπου σαν το μορφωμα σου, θες να κάνεις rigid_joint στην περιοχή κάνε αλλά δεν έχει νόημα. τουλάχιστον εγω δεν βλέπω κάποιο νόημα. σιγά την ανακατονομή στα μεγέθη που έχουμε εγω προσωπικά και νομίζω το 99,99% των συναδέλφων, λύνω το νηματικό και διαστασιολογώ την στήριξη μετά. υπάρχει βέβαια και ένα 0,01% μερακλήδων που είπε και ο ΣτεφανοςΒ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 μπα, τώρα με την αναδουλειά οι μερακλήδες αυξήθηκαν! και τι να κάνεις δηλαδή; να λύνεις σταυρόλεξα; γ..ώ την αδρεναλίνη μου! - συμφωνώ όταν έχεις νευρο οι διαφορές είναι μικρές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michanikofrenia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 και εγώ έτσι δουλεύω rigid, άκουσα όμως πρόσφατα κάποιες άλλες απόψεις και είπα να δώ μήπως έχω μείνει πίσω... thx για την απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 rigid, τι εννοείς με τον όρο "νηματικό"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτέφανοςΒ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 καλώς τον iovo! - είχες χαθεί για λίγο ή εγώ κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Ναι, για αρκετό καιρό... Είπα να ξαναρχίσω, σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 νηματικο εννοω το γραμμικό, hea ιδιο, ipe ιδιο γιατι ειχε αναφερθει και ο στεφανοςΒ χθες για προσομοιώσεις με πεπερασμενα για μεταβλητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
iovo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 OK rigid, ευχαριστώ, και εγώ έτσι το κάνω. Συνήθως δεν βάζω μεταβλητή διατομή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2009 ok iovo, βεβαια για high-level software δεν ξερω τι παίζει, εσύ και κάποιοι άλλοι ειστε ειδικοί σε αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα