Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποπεράτωση τακτοποιημένου ακινήτου


Recommended Posts

Καλησπέρα σας ,

Θα ήθελα τη βοήθειά σας σε σχέση με ένα αδειοδοτικό θέμα. Σε ένα ακίνητο του οποίου η αρχική άδεια εκδόθηκε το 2001 και με αναθεώρηση του 2006 πήρε παράταση ισχύος μέχρι την ολοκλήρωσή του θέλω να βγάλω άδεια για την ολοκλήρωση των εργασιών . Οι εργασίες που είχαν πραγματοποιηθεί ήταν μέχρι και τα επιχρίσματα. Κατά την μεταβίβαση του ακινήτου στους νέους ιδιοκτήτες το 2024 έγινε τακτοποίηση του ακινήτου με υπερβάσεις στη δόμηση και κάλυψη αυτού. Δεν είμαι σίγουρη με ποιά κατηγορία μέσω του e-adeies πρέπει να προχωρήσω. Θεωρώ ότι μεταβάλετε το διάγραμμα και άρα κάνω αναθεώρηση έντυπης αδείας με προέγκριση ή βεβαίωση όρων δόμησης ή επειδή έχει γίνει η τακτοποίηση και μάλιστα έχει εκδοθεί και ΗΤΚ θεωρώ ότι κάνω μία αναθεώρηση για αλλαγή επιβλέποντος και υποβάλλω τα σχέδια της τακτοποίησης. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Θα δείτε τις Κατηγορίες 1, 2 και 3, στο άρθρο 36 του Ν.4495/17, όπως σήμερα ισχύει.

Αν αυτό που θέλετε να κάνετε ΔΕΝ αναφέρεται ρητώς σε μια από τις τρεις Κατηγορίες, τότε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΔΕΙΑ Κ.1. (τελευταία περίπτωση).

Νομίμως υφιστάμενο, για παράδειγμα, που ΔΕΝ αναφέρεται ρητώς, για αποπεράτωση πάει με Κ.1.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.