Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντίγραφα σχεδίων από οικοδομική άδεια


Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Για τον απαραίτητο έλεγχο οριζόντιας ιδιοκτησίας σε πολυκατοικία έκανα αναζήτηση σε πολεοδομία για την εύρεση της εγκεκριμένης κάτοψης του ορόφου που βρίσκεται το ακίνητο. Η πολεοδομία σε απάντηση της μου δίνει βεβαίωση ότι η κάτοψη του ορόφου που ζητάω δεν υπάρχει στο φάκελο, αλλά υπάρχει κάτοψη του υποκείμενου ορόφου που ενδεχομένως είναι και ο όροφος που αναζητώ. Δυστυχώς η πολεοδομία δεν δίνει τίποτα περισσότερο από αυτή τη απροσδιόριστη βεβαίωση και δεν θέλει να ξεκαθαρίσει αν η κάτοψη που υπάρχει στο φάκελο της άδειας είναι τυπικός όροφος ή όχι. Μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτή τη βεβαίωση και να συγκρίνω με την κάτοψη του υποκείμενου ορόφου ή να θεωρήσω ότι δεν υπάρχει η κάτοψη του ορόφου που αναζητώ και να κινηθώ ανάλογα;

image.thumb.png.910a984a3b048ac10ea4eb4d70745e75.png

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, εντελώς απαράδεκτη για μένα η βεβαίωση της Πολεοδομίας. Αν μπορείς ψάξε στο αρχείο του εντολέα σου, ή μέσω ηλεκτρονικής έρευνας του Κτημ/γιου διαβάζοντας τα συμβόλαια των όμορων, αν επισυνάπτεται κάτοψη σε κάποια από τα σχετικά συμβόλαια.

Link to comment
Share on other sites

Έχω στη διάθεση μου την κάτοψη της σύστασης αλλά θα πρέπει να συγκρίνω με την κάτοψη από την οικοδομική άδεια. Θεωρώ ότι δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ αν η κάτοψη δ' ορόφου είναι τυπικός ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.