Μετάβαση στο περιεχόμενο

MS PROJECT


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι, 

Ενδιαφέρομαι να κατεβάσω το * * * * * * * * το * * * * * * * * * και να κάτσω στον ελέυθερο χρόνο μου να ασχοληθώ με αυτά τα προγράμματα. Έχω κάνει μεταπτυχικό πάνω στη διαχείριση έργων αλλά μετα από 12 χρόνια που το έκανα λογικό είναι να μην θυμάμαι τίποτα απο * * * * * * * *  που είχαμε κάνει στη σχολή. Υπάρχει η δυνατότητα ******************************; *********************; Επίσης θα ήθελα να μάθω άν υπάρχει κάπου στην Αθήνα που να μπορώ να παρακολουθήσω μαθήματα με σκοπό να πάρω και κάποια πιστοποίηση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

 

Δεν ζητάμε "σπασμένα" προγράμματα, οδηγούς χρήσης κ.λπ. που πωλούνται από εταιρείες και δεν διατίθενται δωρεάν. akis73

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Όπως θα σε ενημερώσουν σχετικά και οι διαχειριστές, είναι αυστηρά ενάντια στους κανόνες της κοινότητας η συζήτηση, προώθηση και διαμοιρασμός παράνομων λογισμικών. Καλό θα ήταν να διαβάσεις προσεκτικά τους κανόνες του φόρουμ.

Όσο για την παρακολούθηση σεμιναρίων, με μια αναζήτηση στη διαδίκτυο θα βρεις ουκ ολίγες σχολές με πιστοποιημένα προγράμματα εκμάθησης.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.