MAKAP Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 πως το κλειδώνεις; και αν θελεις να αποθηκευσης καιτι Η πρόταση του J i m είναι απλή και σωστή γιατί συνήθως κανένας μας δεν ασχολείται με το κλείδωμα. Η διαδικασία αυτή μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιπτώσεις που πάμε με το stick στο φωτοτυπείο για να τυπώσουμε και φεύγουμε φορτωμένοι με ένα σωρό ιούς. Αν θέλεις να αποθηκεύσεις πρέπει να το ξεκλειδώσεις αλλά αυτό σπανίως γίνεται σε ένα φωτοτυπείο.
gio Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Συνήθως έχουν ένα κουμπάκι στα πλάγια για lock/unlock Οσα κι αν ειχα κανενα δεν ειχε στα πλάγια κατι τετοιο
howard_roark Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 ουτε εμενα κανενα απο τα 2 που εχω τωρα μπροστα μου
Eva Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 ουτε εμενα κανενα απο τα 2 που εχω τωρα μπροστα μου ναι.. ουτε και τα 2 δικά μου..
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Τα παλιότερα είχαν όλα. Κατάλοιπο των δισκετών φαντάζομαι. Είναι δυνατόν να κλειδώσεις μια μονάδα δίσκου χρησιμοποιώντας software πχ κωδικός?
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2009 η καλύτερη λύση που εφαρμόζω εγώ στο pc μου είναι η εξής: 1. δύο partitions στο δίσκο. 2. turn off το system restore (αυτό επιβάλλεται). 3. κάνω deep freeze το δίσκο c:/ με το deep freeze κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση διαγράφεται κάθε τι νέο που εγκαταστάθηκε στο pc. τέλος ιοί. αυτοί τη μέθοδο εφαρμόζουν και πολλά internet cafe απ' ότι ξέρω στο κεντρικο pc τους
Spiderman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 chrisven Μπορείς να δώσεις μερικές λεπτομέρειες (πώς?) για τα βήματα 2 & 3
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 2. start<all programs<accessories<system tools<system restore εκεί που λέει system restore settings πατάς και επιλέγεις turn off system restore σε όλα τα drives 3. http://www.faronics.com/html/Deepfreeze.asp το deep freeze εφαρμόζεται με προσοχή. Αρχικά κάνεις το format και περνάς όλους τους drivers και software που Χρησιμοποιείς. Μετά εγκαθιστάς το deep freeze. Σε κάθε επανεκκίνηση ο υπολογιστής επανέρχεται όπως ήταν στο σημείο που έκανες το deep freeze.αν αποθηκεύσεις ή εγκαταστήσεις κάτι αυτό χάνεται. Γι’αυτό και είναι καλό να έχεις δύο partitions στο δίσκο. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΙΣ Η ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΣ Η ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΑΝΕΤΑΙ.
Spiderman Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Ευχαριστώ. Το system restore το έκανα. Το deep freeze θα το ψάξω λίγάκι παραπάνω..γιατί αν ξεχαστείς δηλαδή και δεν αποθηκεύσεις στον D, την έκανες την πατάτα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα