Μετάβαση στο περιεχόμενο

Να ανοίξει διάλογος για τα Τ.Ε.Ι.


alej

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 30
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

ε βεβαια τοσες σπουδες αρχιτεκτονικης που κανατε ειναι κριμα να πανε χαμενες χωρις να εχετε δικαιωμα υπογραφης. Εγω μαζί σας.

 

Ή μήπως ειδατε τους πολιτικους μηχανικους και λετε "ε αφου αυτοι παρολο που ειναι ασχετοι σχεδιαζουν, γιατι να μην σχεδιασουμε κι εμεις? το ιδιο ασχετοι ειμαστε ολοι"

 

Αλλα δεν φταιτε εσεις, ή μαλλον φταιτε και εσεις, φταιμε και εμεις.

 

Ακριβώς όπως τα λές!!!

Εφόσον εσείς μεταξύ σας έχετε αυτό το εμπόριο αμοιβών (στατικά - αρχιτεκτονικά) τότε νομίζω ότι πρέπει να ισχύει και για εμάς

Link to comment
Share on other sites

Το νομοσχεδιο αυτο είναι κλασσικο δειγμα της πολιτικης των κυβερνησεων εδω. Αρχιζουν για να φτιαξουν κατι και το κανουν πολυ χειροτερο!!!

Και ειδκα το αρθρο 18, που αποκει που τα Ε.Δ επρεπε να υπογραφτουν απο 3 υπουργεια απλως, ξαφνικα μπηκαν στη μεση και τα ΑΕΙ. Και ολοι ξερουμε πως ποτε δεν θα υπογραψει κανενα πολυτεχνειο τα Ε.Δ των ΤΕΙ εκτος και αν αυτα λενε πως επτρεπεται να κτιζουμε 5οροφες τουρτες για γαμους και να σχεδιαζουμε δρομακια να περναει ο αυτοματος ποτισμος.

Αρα τι να πουμε γιατο νομοσχεδιο?Χειροτερα αποτι ηταν τα πραγματα εγιναν , οχι μονο στο αρθρο 18 αλλα και σε οτι καταπιαστηκε ο υπουργος. Αναβαθμισεις χωρις κονδυλια,λιγες θεσεις μονιμων καθηγητων,αν δεν γινει συνευλευση σε ενα ιδρυμα αποφασιζουν 2 ατομα μονα τους κτλ.Ερχονται εκλογες και απλως επρεπε να πουμε οτι κατι καναμε. Κανεις Τ.Ε δεν πρεπει οχι να χαιρεται, αλλα ακομα και το σκεφτει να χαρει.

 

 

Υ.Γ Καλα αρχιτεκτονικα δνε πρεπει ναχουμε. ισως οι δομικοι ναχουν μεχρι 2οροφο και αρχιτεκτονικα το καταλαβαινω σαν ιδεα, αλλα μην το παρακανουμε κιολας!!

Υ.Γ2 Να μεινει η κουβεντα στο νομοσχεδιο για να μην κλεισει και αυτο το θεμα!!!ΕΛΕΟΣ!!!Εχει δικιο ο Παναγιώτης πια!Ολα τα θεματα γινονται ετσι!

Υ.Γ3 @Παναγιώτης. Συνθημα που δονει το γηπεδο του michanikos.gr : "Συντονιστη φασιστα, παρε τα θεματα και κλειστα!!(κατα το λεβεντοπαιδο Αριστο παρτο μαγαζι και κλειστο!)"αχαχαχααχα.Οταν κλεινεις ενα θεμα να το κλεινεις ετσι γιανα μην το λενε οι αλλοι!!:P

Link to comment
Share on other sites

... επειδή σπουδάσαμε 4 χρόνια σε ανώτατο δημόσιο ίδρυμα της Ελλάδας...

.

Συμφωνώ με τα χρόνια σπουδών των ΤΕΙ. Θα μιλήσει κανείς όμως για το επίπεδο σπουδών των ΤΕΙ;

Θα γίνει αναβάθμιση τους πραγματική;

Είμαι της θέσης ότι στους τομείς όπου υπάρχουν ΑΕΙ, να καταργηθούν τα αντίστοιχα ΤΕΙ και τα ιδρύματα να περάσουν στην διοίκηση των αντίστοιχων Πανεπιστημίων.

Link to comment
Share on other sites

Να κλείσει ο διάλογος.Δεν συμφέρει κανένα μας!!!Δε θα βγούνε εδώ όλα τα απωθημένα από τα στραβά του εκπαιδευτικού συστήματος..

Ας σεβαστούμε τους εαυτούς μας και ας μην ισοπεδώνουμε άλλο τα πάντα.

Link to comment
Share on other sites

Μα ναμην λεμε για το εκπ. συστημα!Αλλο ειναι το θεμα!!Ελατε να το παλεψουμε να το πετυχουμε ν αμην κλεισει το θεμα!!λολ!!!

 

Υ.Γ Aggelosss1978 και alej βαλτε ειδικοτητα γιατι σε αλλα θεματα γκαριζουν να μπαινει ειδικοτητα!Ε ας βαλουμε ολοι λοιπον!

Link to comment
Share on other sites

Μα ναμην λεμε για το εκπ. συστημα!Αλλο ειναι το θεμα!!Ελατε να το παλεψουμε να το πετυχουμε ν αμην κλεισει το θεμα!!λολ!!!

 

Υ.Γ aggelosss1978 και alej βαλτε ειδικοτητα γιατι σε αλλα θεματα γκαριζουν να μπαινει ειδικοτητα!Ε ας βαλουμε ολοι λοιπον!

 

Έχω βάλει ειδικότητα, δεν ξέρω γιατί δεν βγαίνει τώρα...

 

Να μην κλείσει ο διάλογος. Τα φόρουμ για αυτό το λόγο υπάρχουν.

Είμαστε όλοι ενήλικες και επαγγελματίες, μπορούμε νομίζω να κάνουμε έναν κόσμιο διάλογο!!!

Link to comment
Share on other sites

Οι απόφοιτοι του ΤΕΙ κάνετε σαν να μην έχετε καθόλου επαγγελματικά δικαιώματα (και το έχετε περάσει στην κοινή γνώμη). Δηλαδή είστε όλοι άνεργοι? Εγώ μια χαρά επ. δικαιώματα βλέπω να έχετε, τα περισσότερα εκ των οποίων μάλιστα δεν είστε καν σε θέση να χρησιμοποιήσετε. Αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημά σας. Εσείς θέλετε τα δικά μας επαγγελματικά δικαιώματα. Δηλαδή ή όλα ή τίποτα. Μόνο τότε θα αναγνωρίσετε ότι έχετε επαγγελματικά δικαιώματα.

Link to comment
Share on other sites

Οι απόφοιτοι του ΤΕΙ κάνετε σαν να μην έχετε καθόλου επαγγελματικά δικαιώματα (και το έχετε περάσει στην κοινή γνώμη).

 

Συμφωνώ σε ότι αφορά στους Μηχανολόγους

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.