Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καταπάτηση ακινήτου


Recommended Posts

Καλημέρα..Κληρονόμησα ένα ακίνητο από τους γονείς μου στο οποίο χρόνια τώρα δεν έμενε κανείς. Αποφάσισα να το ανακαινίσω για να μείνω με την οικογένεια μου. Ψάχνοντας για συμβόλαια κλπ βρήκα ότι το ακινητο μου, ανήκει στο ίδιο οικόπεδο με το ακίνητο που έχει χτιστεί δίπλα. Δεν έχει κάνει κανείς κάποια ενέργεια για να χωριστεί σε δύο κομμάτια. Εμένα είναι ένα μικρό ισόγειο. Παρατήρησα λοιπόν ότι οι δίπλα έχουν κάνει δεύτερο όροφο,έχουν βαλει στη μεση τοιχο απο τουβλα για να χωριστούν τα ακίνητα τα οποια παραβιαζουν τα μετρα του οικοπεδου μου και έχουν και μια εξωτερικη σκαλα η οποία πατάει στην ταράτσα μου 20 με 30 πόντους. Το ερώτημα μου είναι αξιζει να τους πάω δικαστικά? Οσο καιρο κανω την ανακαίνιση μου κανουν παρατηρηση καθε μερα πως τους ενοχλώ. Ο μηχανικός και ο δικηγόρος μου επιμένουν ναι να παμε ,αλλά θα βγούμε κερδισμένοι? Να πω επίσης πως είναι αυθαιρετα και τα δύο μη άρτια και μη οικοδομήσιμο με βάση το τοπογραφικό που έχω. Παράνομα όμως αν ήθελα να κάνω κάτι σαν δεύτερο όροφο μου χαλάει την δόμηση. Ποια είναι η γνώμη σας? Να προχωρήσω δικαστικά?

Link to comment
Share on other sites

4 ώρες πριν, Myrtw12 said:

... πως είναι αυθαιρετα και τα δύο μη άρτια και μη οικοδομήσιμο με βάση το τοπογραφικό που έχω. Παράνομα όμως αν ήθελα να κάνω κάτι σαν δεύτερο όροφο μου χαλάει την δόμηση....

Ενημέρωσε λίγο πόσο αυθαίρετα.... Όλα χωρίς οικοδομική άδεια το/τα γήπεδα? ή έχουν οικοδομική άδεια και υπάρχουν υπερβάσεις?

Λες μη άρτιο μη οικοδομήσιμο.... μετά κάτι γράφεις "παράνομα" να κάνεις 2 όροφο !!! Τι ρωτάς λοιπόν? πως θα κάνεις παράνομα 2 όροφο? ποια δόμηση σου χαλάει?

και μετά προσπαθείς να νομιμοποιήσεις.... Τι? τα υφιστάμενα έως σήμερα? τα παράνομα που θέλεις να γίνουν?

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.