Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τεχνική έκθεση για τροποποίηση μελέτης δημοσίου έργου


Recommended Posts

καλησπέρα σας

Έχω αναλάβει ένα δημόσιο έργο και η Τεχνική Υπηρεσία μου ζητάει να συντάξω μια τεχνική έκθεση - πρόταση για την τροποποίηση της μελέτης. Υπάρχει κάποιο πρότυπο ώστε να πατήσω πάνω του για να την συντάξω? Ξέρετε τί ακριβώς πρέπει να γράψω?

Link to comment
Share on other sites

Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι υποχρέωση της Υπηρεσίας, μετά από δική σου τεκμηριωμένη αίτηση. Επειδή όμως θα το καθυστερήσουν, πέφτει σε σένα ο κλήρος.

Απ' ό,τι αντιλαμβάνομαι, πρόκειται για λάθος της μελέτης, το οποίο διαπιστώθηκε κατά την κατασκευή. Σε αυτή την περίπτωση, η τεχνική έκθεση θα αναφέρει το συγκεκριμένο σημείο της μελέτης και το γιατί δεν είναι εφικτό να κατασκευαστεί έτσι. Θα προτείνεις την τεχνική τροποποίηση με όσο το δυνατόν καλύτερη τεκμηρίωση και θα την υποβάλεις (αίτημα προς έγκρισή της) στην Υπηρεσία. Η τεχνική έκθεση θα συνοδεύεται από σχέδιο ΑΠΕ (και ΠΚΤΜΝΕ?) με τις προτεινόμενες αλλαγές

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.