Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βεβαίωση ότι ο φέροντας οργανισμός δεν φέρει βλάβη

Petroskon

Recommended Posts

Καλησπέρα σας

Όντας νέος στο επάγγελμα με επισκέφθηκε πελάτης ,πλημυροπαθής, με χαρακτηρισμένο "κίτρινο" το ακίνητο του και μου ζήτησε μια βεβαίωση ότι δεν φέρει βλάβη ο φέροντας οργανισμός του κτηρίου. Γιατί απαιτείται για την αποζημίωση βεβαίωση από ιδιώτη μηχανικό αλλά δεν έχω ξανά ασχοληθεί με τέτοιο θέμα και δεν γνωρίζω την διαδικασία.

O χαρακτηρισμός γινεται από  αρμόδια επιτροπή δημόσιου φορέα (δήμος, περιφέρεια,υπουργείο) μετά από σχετική αίτηση του ενδιαφερόμενου..

Αν ο ιδιώτης διαφωνεί έχει δικαίωμα ένστασης με σχετική έκθεση μηχανικού.

Έχει γίνει ο έλεγχος από δημόσια επιτροπή και ζητήθηκε και μία βεβαίωση από ιδιώτη όπως μου είπαν. Αλλά δεν ξέρω αν θέλουν βεβαίωση στατικής επάρκειας ή τεχνική έκθεση αυτοψίας ή κάτι συγκεκριμένο για αυτές τις περιπτώσεις.

κάπου δεν δίνεις πλήρη στοιχεία .

Όταν υπάρχει θέμα λόγω φυσικής καταστροφής έρχεται η αρμόδια επιτροπή κ.λ.π .Ποιος ζητά βεβαίωση από ιδιώτη και γιατί;

Από που θέλει να πάρει αποζημίωση?

Προφανώς ο κάθε ιδιώτης μπορει να ζητήσει μια έκθεση απο ιδιώτη μηχανικό. Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση για ποιον λόγο;

(επειδή ρωτάς γιατί απαιτείται βεβαίωση για αποζημίωση).

Αν θες γράψε όλο το ιστορικό με σαφήνεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.