Latg Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 Σωστά 2 θέσεις. Για να είμαστε ακριβείς ο έλεγχος των εισόδων των θέσεων στάθμευσης σύμφωνα με την παρ.3 του άρθρου 4 του ΠΔ/3-8-87 (ΦΕΚ 749/Δ/87) όπως τροποποιήθηκε με την παρ.2 του άρθρου 10 του ΠΔ 111/2004 (ΦΕΚ Α 76/2004) αναφέρει: «Το άθροισμα των ανοιγμάτων εισόδων εξόδων των χώρων στάθμευσης σε κάθε πρόσωπο του οικοπέδου, δεν μπορεί να υπερβαίνει το ήμισυ του μήκους του προσώπου, το οποίο πάντως δύναται να φθάνει τα 6 μέτρα εάν το προκύπτον άθροισμα είναι μικρότερο από τον αριθμό αυτόν.»
dadabook Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 (edited) Καλησπέρα, θα αναφερθώ σε μία περίπτωση που βρίσκεται εκτός Αττικής. Το 2010 είχε εκδοθεί Άδεια για προσθήκη Γ+Δ οροφοδιαμερισμάτων. Στο Δ.Κ. έγινε ο υπολογισμός Θ.Σ. και προέκυψε 1 Θέση Στάθμευσης η οποία θα εξαγοραζόταν γιατί δεν ήταν εφικτό να δεσμευθεί εντός του οικοπέδου. Τώρα, ο ιδιοκτήτης θέλει το κάθε οροφοδιαμέρισμα να το χωρίσει σε δύο επί μέρους διαμερίσματα, δηλαδή θα προκύψουν 2 επιπλέον διαμερίσματα με ΕΕΔΜΚ. Το ακίνητο βρίσκεται εκτός Αττικής, οπότε για τον υπολογισμό τυχόν νέων Θ.Σ., εγώ λαμβάνω υπ' όψιν το συνολικό εμβαδόν των δύο ορόφων (αφαιρώντας τους κοινόχρηστους χώρους) το οποίο παραμένει το ίδιο, άρα δεν απαιτούνται επιπλέον θέσεις στάθμευσης? Edited Οκτώβριος 24 by dadabook
dadabook Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 (edited) Τελικά για την περιοχή μου, που είναι εκτός Αττικής, ισχύει αυτό που πίστευα, ότι αν με το διαχωρισμό δεν αυξάνεται η δόμηση και δεν υπάρχει αλλαγή χρήσης, οι θέσεις στάθμευσης παραμένουν ως έχουν, όπως μου απάντησε η Πολεοδομία της περιοχής μου. Edited Οκτώβριος 31 by dadabook 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα