Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συντελεστής δόμησης


Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα από ένα ιδιώτη.

Θα ήθελα τα φώτα σας για κάποιες απορίες που έχω.

Έχω ένα τυφλό αγροτεμάχιο κάπου στην Χαλκιδική λίγο μικρότερο από 4 στρέμματα που χτίζει κατά παρέκκλιση λόγω του ότι είναι εντός ζώνης (απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων από την άκρη του χωριού). Εγώ θέλω να χτίσω εκεί και ξέρω ότι πρώτα πρέπει να πάρω δουλεία διόδου γιατί κανένας από τους γείτονες δεν μου δίνει πρόσβαση έτσι ώστε να βγάλω άδεια και να πάρω ρεύμα. Έτσι όπως είναι χτίζει 200 τμ με 7 μέτρα ύψος+1,2 σκεπή. Η ερώτηση μου είναι η εξής:

Αν βγάλω άδεια και χτίσω τα μέτρα που μου αναλογούν ,σε περίπτωση που μπει στο σχέδιο πόλης αργότερα ( πιθανό) θα μπορέσω να χτίσω τα υπόλοιπα τμ που θα πάρω βάση του συντελεστή δόμησης ή θα χάσω το δικαίωμα λόγω του έχω χτίσει? Αξίζει τον κόπο να τολμήσω να μπω στην διαδικασία τώρα ή να περιμένω μήπως μπει στο σχέδιο πόλης? Σας ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα ως προς την οικοδομησιμότητα. Επειδή συντρέχουν λόγοι που έχουν να κανουν (και) με την περιοχή, απευθύνσου σε μηχανικό που γνωρίζει σχετικά. Αυτός, θα σε ενημερώσει και για οποιαδήποτε άλλη απορία

 

 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.