Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δουλειά και πρώτο έτος ΕΜΠ


Recommended Posts

Καλησπέρα σας, φέτος πέρασα στους τοπογράφους μηχανικούς στο ΕΜΠ. Ο λόγος που απευθύνομαι στο forum είναι ο εξής: να δουλέψω part time (2-3 φορές την εβδομάδα); Η εργασία θα είναι πάνω στο χόμπι μου (ωστόσο μου δίνεται ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό που θα σπουδάσω από το 2025). Είναι μια δύσκολη απόφαση καθώς δεν γνωρίζω την δυσκολία της σχολής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Κατ' αρχάς, συγχαρητήρια για την  επιτυχία σου και καλές σπουδές. Η ανώτατη εκπαίδευση δεν έχει καμία σχέση με το περιεχόμενο των μέχρι τώρα σπουδών. Αφορά αποκλειστικά στην εξειδίκευση σε συγκεκριμένο επαγγελματικό-επιστημονικό αντικείμενο. Συνεπώς, θα σου πρότεινα να αρχίσεις να απασχολείσαι (ως πρακτική άσκηση) με το συγκεκριμένο αντικείμενο αμέσως μετά το πρώτο έτος. 

Αν δεν έχεις οικονομική ανάγκη, άσε προς το παρόν την παράλληλη, με τις σπουδές, εργασία. Δες πρώτα πώς είναι τα πράγματα στη σχολή. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.