mikelamar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 εχει ληξει το προγραμμα για τους νεους επιστημονες στις 12 αυγουστου αν δεν κανω λαθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panthro Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 14 , 2009 Ωχ..και τώρα τί θα κάνω;Έχεις πληροφόρηση "εκ' των έσω" mikelamar;Είναι καλές οι πηγές σου Ιαματικές;Εμένα μου είπαν οτι έληξε πριν αρχίσει μόνο εσύ την πηρες... ατιμούτσικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psykoman Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 το πρόγραμμα τρέχει ακόμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Directionless Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Όχι σε όλα. Σε όσους ΟΑΕΔ έχουν διαθέσιμες θέσεις ακόμη και μόνον. Π.χ. στον δικό μου ΟΑΕΔ, είχε ανακοίνωση ότι είχε λήξει, περίπου στις ερχές Σεπτέμβρη που τον επισκέφθηκα (εγώ είμαι στους ΝΕΕ 2007 - μην μπερδευτούμε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
streetas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 γνωρίζει κανείς τι γίνεται με την δήλωση του ποσού των δόσεων? στην περιοδική 3μηνη δήλωση Φ.Π.Α βαζουμε στα ΄'εσοδα και το ποσό της δόσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Κάπου έχει αναφερθεί... Το βάζεις σε ειδικό πεδίο αν θυμάμαι καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
statical Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Έχω πάρει προέγκριση στο πρόγραμμα επιδότησης ΝΕΕ 2009 και με ενημέρωσαν από τον ΟΑΕΔ ότι έχω 1 μήνα χρονικό περιθώριο για να ετοιμάσω το γραφείο για έλεγχο.Σήμερα πληροφορήθηκα από άλλο συνάδελφο ότι ο ίδιος πέρασε από έλεγχο και εγκρίθηκε να λάβει την επιδότηση εδώ και 1 μήνα και δεν έχει πάρει ακόμα την 1η δόση. Γνωρίζει κάποιος συνάδελφος αν δίνονται κανονικά τα χρήματα αφού έχει εγκριθεί η επιδότηση μετά από έλεγχο; Μήπως έχει παγώσει το πρόγραμμα η νέα κυβέρνηση λόγω και του γενικού οικονομικού προβλήματος; Υπάρχει κάποιος συνάδελφος που πέρασε από έλεγχο, εγκρίθηκε και έλαβε την 1η δόση το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα μετά από τις εκλογές μέχρι σήμερα; Αναφέρομαι και σε περιοχές της επαρχίας. Συμπλήρωσε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Δεν γνωρίζω αν πάγωσε το πρόγραμμα, αλλά γενικά μπορεί να καθυστερήσουν λίγο να σου βάλουν τα λεφτά. Εγώ είχα μπει το 2007 και στις δόσεις υπήρχαν συνάδελφοι, που είχαν πάρει τα λεφτά ένα μήνα πριν από εμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Θα δείξει πότε θα βάλουν τα χρήματα. Εχει αναφερθεί αρκετές φορές από μέλη καθυστέρηση στην κατάθεση. Με ειδοποίησαν να ετοιμαστώ και εγώ, αλλα μου έδωσαν 15 μέρες μόνο. Θα δούμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2009 παντως μεχρι και τις 20/12 που τηλ σε 4 οαεδ σε αθηνα, θεσ/κη και λαρισα το προγραμμα ετρεχε κανονικα.αυτο που μου ειπαν ολοι ειναι οτι "μεχρι και σημερα ισχυει...αυριο ξαναπαρε" λεω να υποβαλλω αιτηση αυριο και βλεπουμε... ξερει κανεις αν το τσμεδε δικαιολογειται ως εξοδο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα