rock'n'rolla Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2010 η αίτηση μου είναι ακόμη σε φάση επεξεργασίας μολις χθες μου ειπαν οτι συνεχιζεται κανονικα το προγραμμα και ότι συνήθως περιμένουν να μαζευτούν καμιά πενηνταριά αιτήσεις και μετά στέλνουν προ/εγκρίσεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dina0505 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 καλησπέρα. και εγώ σαν νέα μηχανικός εκανά αίτηση για το συγκεκριμένο επίδομα στις 30/09/09 αν και φοβόμουν ότι θα το πάγωναν ή θα το καταργούσαν λόγω των βουλευτικών εκλογών, ωστόσο μετά από 2 περίπου αγχωτικούς μήνες έγινε ο πρώτος έλεγχος (13/12/09)... και ευτυχώς ελαβα την 1η δόση λίγο πριν τα χριστούγεννα. Γνωστή μου που εργάζεται στον οαεδ με διαβεβαίωσε τότε πως το προγραμμα θα συνεχίσει διότι δεν έχει συμπληρωθεί ο αριθμός των 6.000 νέων επιστημόνων. Επομένως, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουν το επίδομα οι συνάδελφοι που κάναν αίτηση και πληρούν τις προυποθέσεις. Απλά συνιστώ λίγη υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2010 Κατα συμπτωση εκανα αιτηση 2 μερες μετα την SOFOULA , μου εγινε ελεγχος επισης 17/12 και περιμενω ειδοποιηση για τη δοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfadi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Καλησπερα σε ολους Η απορια ειναι η εξης: απο ποτε ξεκιναει η ενταξη καποιου στο προγραμμα..??(ωστε να συμπληρωσει δωδεκαμηνο) α)ημερομηνια ηλεκτρονικης αιτησης??(ακυρο) β)ημερομηνια 1ου τοπικου ελεγχου..με εγκριτικη αποφαση??(πιθανο) γ)ημερομηνια καταβολη 1ης δοσης-προκαταβολης?? Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
streetas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2010 το Β απο την ημερομηνία του ελέγχου και της εγκριτικής απόφασης Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfadi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2010 Σε εμενα ηρθε ελεγχος πριν κανα μηνα ...οπου εγραψε ο ανθρωπος εγκρινεται!Αλλα ο φακελος στον αρμοδιο ΟΑΕΔ φτιαχτηκε πριν 2 μερες!Η εγκριτικη αποφαση που εγραψα και πιο πανω...ποτε "εκδιδεται"? την ημερα του ελεγχου ή αφου πανε τα χαρτια στον ΟΑΕΔ και φτιαξουν φακελο κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grmaster Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 εμένα κάνανε έλεγχο πριν κανα μήνα, αλλα στο site τους με έχουν ακόμα με την ένδειξη προέγκριση, είναι normal αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2010 Ετσι γραφει και για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*olga* Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2010 Σε εμένα από την επόμενη μέρα του ελέγχου το προέγκριση άλλαξε σε έγκριση χρηματοδότησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitsos_m83 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2010 Καλημέρα παιδια και εμένα εχει εγκριθεί, αλλα απο λεφτά τίποτα!Τις προάλες περασα απο τον ΟΑΕΔ και μου ειπαν εχουν παγώσει τώρα τα προγράμματα και θα ειδοποιήσουν.Ξέρετε τίποτα περισσότερο?λετε να την<φάμε>!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα