grmaster Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 μπήκαν τα τα λεφτά της προκαταβολής αίτηση 10/09 είναι η προκαταβολή δηλαδή η πρώτη πεντάρα, από Λαμία... ο έλεγχος έγινε 20 Δεκ περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
engfaery Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Σε ποιο νομό grmaster???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuKe Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 28 , 2010 Με πήραν και εμένα τηλέφωνο σήμερα το πρωί απο το τοπικό ΟΑΕΔ της περιοχής μου, για να μου ανακοινώσουν την προέγκριση, καθώς επίσης ότι σε 15 ημέρες θα με επισκεφτούν για έλεγχο. Αλλά ρε παιδιά... λεφτά θα δούμε ποτέ? Ή απλώς θα βγάλουμε τα 6.000€ από την τσέπη που είναι και η τελευταία μας ασφάλεια αυτές τις δύσκολες εποχές, για να ενισχύσουν αυτοί την πεσμένη αγορά και κατακολουθία τα δημόσια ταμία μέσω του Φ.Π.Α. και άλλων μηχανισμών Φυσικά και δε σώθηκε κανείς με τα λεφτά αυτά, αλλά μόνο το Φ.Π.Α. εκμαιεύει 0.20*6.000€*6000(δικαιούχοι)=7.200.000€ σε βάρος της δίχως μέλλον νεολαίας... Πήρε κανείς έγκριση και λεφτά προσφάτως?? με πρόλαβε ο grmaster πότε έγινε ο έλεγχος? είναι η πρώτη δόση? Μη συμπλήρωση του επαγγέλματος στο προφίλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antigonyp Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Μπήκαν και σε μένα σήμερα!!!!!!!! Απίστευτο! Άντε παιδιά και στα δικά σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dix e6 Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 προ έγκριση και εγώ με αίτηση από 20/01/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jack_ Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2010 Μπήκε σήμερα και η δική μου πρώτη δόση (είχα πάρει είδη τα 5000 της προκαταβολής στα τέλη Σεπτεμβρίου). Έγκριση χρηματοδότησης είχα από 26/5/2009...ένα χρόνο πριν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rock'n'rolla Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Επιτέλους προέγκριση!Μετά από 6 μήνες! Τυχαίο?-Δε νομίζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
topomitsos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2010 Καλησπέρα ειμαι δικαιούχος του εσπα και προ λιγων ημερων μου ηρθε η προεγκριση απο τον οαεδ,γνωριζετε αν υπαρχει καποια ασυμβατότητα μεταξύ των δυο προγραμμάτων;Στις προυποθέσεις του εσπα αναφερεται οτι δεν πρεπει να εχω επιδοτηθει απο αλλο πρόγραμμα για την ιδια προταση,φυσικά τα τιμολογια που θα προσκομισω στον οαεδ δεν εχουν καμια σχεση με την προταση που εχω κανει στο εσπα.Οποιος γνωριζει σχετικα παρακαλω να με κατατοπισει!Ευχαριστω εκ των προταιρων! Μη συμπλήρωση του επαγγέλματος στο προφίλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώτα Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 Καλημέρα, εγώ έκανα αίτηση 20/4/2010 και είδα σήμερα ότι μπήκα σε φάση προέγκρισης, ...με πλημμύρισαν τυφλές ελπίδες..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dboris Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2010 Μου ήρθε και εμένα προέγκριση με αίτηση από 14/01/2010. Ξέρει κανείς αν τα 6000 που πρέπει να έχουμε κόψει είναι 6000 με ΦΠΑ ή 6000 συν ΦΠΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα