christopografow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 καλησπέρα παιδιά!χθες έκανα την έναρξη επαγγέλματος.Μπορώ να ξεκινήσω διαδικασίες για επιδότηση?Είμαι εντός ορίων?Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Για φέτος δύσκολο : http://www.oaed.gr/Pages/SN_858.pg Του χρόνου με το καλό πρώτα ο Θεός και η ΕΛΛΑΔΑ, θέτεις ισχυρή υποψηφιότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innersense Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2010 Μπήκε σήμερα η τρίτη δόση στην τράπεζα, μετά από σχετική έγκριση που είχα πάρει από τέλη Φεβρουαρίου!!!!!! Έφυγε ένα βάρους μεγέθους ταφόπλακας από πάνω μου... Να 'στε καλά παιδιά και στα δικά σας εύχομαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grmaster Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2010 καλοφάγοτα inner, και στα δικά μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
genoutsi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Μπήκα και εγώ σε προέγγριση παιδιά με ημερομηνία καταχώρησης 3/6/2010. Μπορεί κάποιος που έχει περάσει από την διαδικασία του ελέγχου συνοπτκά να μου πει τι θε χρειαστώ και τι πρέπει να προσέξω? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Εγω εγκριθηκα..!!! Με εχουν παρει 5-6 τηλεφωνα για να τους παω λεει το εκκαθαριστικο του 2008..Το οποιο εχω παει... Σημερα καταλαβαν οτι αλλο το εκκαθαρηστικο άλλο το Ε1... Το Ε1 ηθελαν..ευτυχως εβγαλα ακρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bobandil Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 me too!!!:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Μπηκε η προκαταβολη παιδια! Καλη επιτυχια σε ολους, οπως και υπομονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christopografow Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Για φέτος δύσκολο :http://www.oaed.gr/Pages/SN_858.pg Του χρόνου με το καλό πρώτα ο Θεός και η ΕΛΛΑΔΑ, θέτεις ισχυρή υποψηφιότητα. ευχαριστώ για την απάντηση!Τυπικά μπορώ να πάω στον οαεδ και να δηλώσω συμμετοχή για το πρόγραμμα?ή έχουμε φτάσει σ ένα σημείο όπου <<δεν χωράνε αλλοι?>> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2010 Ρωτα τον τοπικο οαεδ αν εχει συμπληρωσει θεσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα