mairh Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Πέρασα έλεγχο στις 22/06, τιμολόγιο έκοψα 01/07 και τα χρηματα κατατέθηκαν τις 31/07 απο ΟΑΕΔ κοζάνης.
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Μια χαρά τότε, ζήτα από τους γονείς σου να στο ενοικιάσουν και όλα καλά, δεν υπάρχει θέμα να βρίσκεται στο ίδιο κτίριο με την κατοικία σου, αλλά σε ξεχωριστό χώρο.
christopografow Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Σ ευχαριστώ για την απάντηση!Δηλαδή ακολουθείται η διαδικασία με το μισθωτήριο κλπ ε? Πρέπει κάπου να αναγράφεται οτι πρόκειται περί επαγγελματικού χώρου? ──────────────────────────── Να αποφεύγετε τις άσκοπες παραθέσεις μηνυμάτων.
Γιώτα Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2010 Όταν πρόκειται για πρώτου βαθμού συγγένεια κάνεις παραχωρητήριο όχι μισθωτήριο! επίσης για την έναρξη που ρωτάς μάλλον κάποιος σε μπέρδεψε πρώτα πρόγραμμα και μετά έναρξη γίνεται όταν μπαίνεις στους νέους ελεύθερους επαγγελματίες όχι στη δική μας περίπτωση (Νέοι Επιστήμονες) Όσο για τα λεφτά της προκαταβολής εγώ έκοψα τιμολόγιο 22/7 και μου παν ότι θα μπουν στην τράπεζα μετά από 20-30μέρες
Μτσος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2010 Να υποθέσω οτι το παραχωρητήριο (έναντι του μισθωτηριου) μειονεκτεί τόσο σε βαρύτητα όσο και σε εμφάνιση εξόσδων στο τελικό Ο.Κ. (6000Ε); Ευχαριστώ.
Tom Bobandil Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 Εμένα δεν μπήκαν ακόμα... Το κοίταξα πριν 5 ημέρες...περιμένω κανα 2μήνο.
JasonK Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2010 Μία ερώτηση, το πρόγραμμα αυτό έχει λήξει ή υπάρχει ακόμα η δυνατότητα υποβολής αιτήσεων; Μήπως, ανάλογα την περιοχή, τρέχει ακόμα το πρόγραμμα;
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16 , 2010 Tην Παρασκευη πηρα την προκαταβολη... Η Εθνικη Τραπεζα κρατησε και προμηθεια 5Ε παρακαλω... Ουστττ!!!!!
poltaigan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2010 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει? Ο νέος ελεύθερος επαγγελματίας κατά την διάρκεια του προγράμματος υποχρεούται να προσκομίσει μέσα σε προθεσμία εξήντα (60) ημερολογιακών ημερών μετά από κάθε εξάμηνο: α) Αίτηση, στην οποία θα δηλώνει ότι η επιχείρηση του λειτουργεί κανονικά και ότι το σύνολο των εσόδων και των εξόδων του προαναφερθέντος χρονικού δια− στήματος, όπως αυτά εμφανίζονται στα βιβλία εσόδων και εξόδων του, είναι τουλάχιστον ίσο με το ήμισυ του ποσού της δόσης, που πρόκειται να εισπράξει. Δηλαδή πρέπει έξοδα + έσοδα > 2500 ευρώ ?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα