Camden Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Βαψίματα και ξυλουργικές εργασίες περνάω και εγώ συνάδερφοι τώρα... SOS (Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί και πιο πριν) Τα 6000€ που απαιτούνται για την πρώτη δόση είνα καθαρά, χωρίς δηλ. τον Φ.Π.Α.
Moldovanis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 6000 συνολικα με το ΦΠΑ Αγορα κινητου πολυ δυσκολα να περασει,δεν ειναι εξοδο για να στησεις ενα γραφειο
armin Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 ποσο ευκολα μπορει να θεωρηθει "εξαρτημενη εργασια" εφοσον δουλευεις καπου 8ωρο ναι κανονικα...αλλα με μπλοκακι;
Camden Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 6000 συνολικα με το ΦΠΑΑγορα κινητου πολυ δυσκολα να περασει,δεν ειναι εξοδο για να στησεις ενα γραφειο Είσαι λάθος, τα 6000€ είναι χωρίς τον Φ.Π.Α Με άλλα λόγια είναι 6000€ + Φ.Π.Α Αrmin,το μπλοκάκι δεν είναι εξαρτημένη εργασία και μπορείς και να δουλεύεις έτσι αλλού και να έχεις την δική σου επιχείρηση.
maranti Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Camden τα 6000+ είναι με το ΦΠΑ
Camden Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Και εγώ έτσι νόμιζα, αλλά για αυτό τσακώνομαι τώρα με τους ανεύθυνους από τον ΟΑΕΔ...
nikmmech Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Σε ποιον ΟΑΕΔ τα λεν αυτά? Γραφή και ανάγνωση γνωρίζουν εκεί?
streetas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 6000 συμπεριλαμβανουμένου ΦΠΑ... τραβα τους 2 σφαλιάρες να ξυπνήσουν...
Camden Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Στην Πρέβεζα... Τι να πώ, γ**ω το κράτος μας και συγγνώμη για την αναστάτωση...
elkarakas Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 5 , 2011 Στα κεντρικά λένε 6000 συμπεριλαμβανουμένου ΦΠΑ! Σε κατά τόπους ΟΑΕΔ σου λένε χωρίς ΦΠΑ! Απλά ο ΟΑΕΔ είναι άλλη μια δημοσιά υπηρεσία και γίνεται ότι και σε κάθε ελληνική δημοσιά υπηρεσία... καθεμία έχει τους δικούς της νόμους!!! Εμένα μου είπαν τελικά ότι μου κάνουν χάρη και ισχύει 6000 συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ...ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα