architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Για Θεσσαλονική τουλάχιστον έχει αξιόλογα γραφεία και με 150€/μήνα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
savas76 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2011 το παν για ένα μηχανικό είναι να δικτυωθεί και να έχει δουλειά δεν θα τον σώσουν μερικές χιλιάδες ευρώ ιδίως υπό όρους. προσωπικά πιστεύω μόνο ότι αν έχεις σύμβαση έργου η ενεργή δουλειά συμφέρει. πάντως είναι δικαίωμα , ιδίως του κάθε νέου αν πιστεύει ότι θα τον βοηθήσει να το κυνηγήσει και γι αυτο πρέπει να επανακυρηχθει και για τους νεότερους. άλλωστε είναι λεφτά του εσπα , και αυτός είναι ο προορισμός τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpahtas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2011 Συμφωνώ Σάββα, και ενεργη δουλειά υπάρχει στα σκαριά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristanos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9 , 2011 ειχε μηπως καποιος συναδελφος, απο οσους αναμενουν προεγκριση, ενημερωση για το ποτε θα συνεδριασει η επιτροπη ή κατι σχετικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dezos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2011 Καμία ενημέρωση ακόμα σε μένα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2011 ...επίσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
armin Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2011 εχω καταθεσει αιτηση απο 4/5 ... εχουμε καποιο μεσο χρονο που χρειαζεται η προεγγριση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leon T Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Eγω 24/4 και τίποτα ακόμα............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΑΜΙΩΤΟΣ1983 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 καλημερα συναδελφοι. και εγω εχω κανει αιτηση απο 28/4 και ακομα σε φαση επεξεργασιας με βγαζει. αν παρω τηλεφωνο στον οαεδ θα ξερουν να μου πουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristanos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 Eγω 24/4 και τίποτα ακόμα............... 24/4 ρε θηρίο???Να φανταστω με το ένα χερι γυριζες το αρνι και με το άλλο μια στο τσιπουρο και μια στο λαπτοπ εκανες την αιτηση :grin: εμενα στον δικο μου οαεδ στην αθηνα μου απαντησαν το γνωστο ''να παρακολουθεις στο ιντερνετ'' οταν τους ρωτησα εαν γνωρίζουν ποτε θα συνεδριασει η επιτροπη. Για αυτο ρωτησα μηπως κάποιος συναδελφος εχει καλυτερη ενημέρωση μπας και ξεκινησουμε σιγα σιγα να συμπληρωσουμε τα εξοδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα