konstantinos~ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Έτσι ακριβώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonja_k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Εμένα μου ζήτησε ο υπάλληλος του ΟΑΕΔ από μόνος του τις εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ και τα έβαλα στα έξοδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2011 Όταν λες "το έβαλες στα έξοδα" εννοείς το έγραψες ως έξοδο στο βιβλίο??? Χμμ... δε ρωτάς και κανέναν λογιστή για να μην έχεις τραβήγματα με καμία εφορία μετά? Δε νομίζω να μπορούμε να το βάλουμε στο βιβλίο. Απ' την άλλη, εάν μπορούμε, τότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonja_k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Το διατύπωσα λάθος γι'αυτό η παρανόηση...Το συμπεριέλαβα στα έξοδα που απαιτούνται για τον ΟΑΕΔ. Στο βιβλίο Εσόδων-Εξόδων εννοείται ότι δεν το πέρασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Μα αφού υποτίθεται ότι ελέγχουν το βιβλίο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonja_k Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Το έλεγξε αλλά μου ζήτησε και την πληρωμή των εισφορών στο ΤΣΜΕΔΕ.Και την συμπεριέλαβε και αυτή..Παρόλο που είχα ήδη καλύψει τα έξοδα κατά πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Μήπως τη ζήτησε αντί ενημερότητας? Τι να πω... ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
letom Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Εμένα δε μου κάνει εντύπωση που ο ελεγκτής του ΟΑΕΔ συμπεριέλαβε και τις εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ. Οι τύποι είναι άσχετοι. Σε εμένα όταν ήρθαν για έλεγχο έκαναν την πρόσθεση των τελικών ποσών από τα τιμολόγια (δηλαδή συμπεριλαμβάνοντας και το ΦΠΑ!), πρόσθεσαν και το ποσό από ένα ΑΠΥ που είχα κόψει (ναι, έσοδα!) και όταν έφτασε το συνολικό άθροισμα στα 6.000 ευρώ μου είπαν "είσαι ΟΚ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 + ΦΠΑ + Έσοδα +ένα σκούτερ δώρο!!! Βρε μπας και ήταν μεσημέρι και είχε πολλή ζέστη? Δεν το εξηγώ αλλιώς! Πάντως εδώ στην περιοχή μου είναι και συνεννοήσιμοι και το κατέχουν!!! Από τις λίγες φορές που χαίρομαι όταν πηγαίνω σε δημόσια υπηρεσία, ειλικρινά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antboton Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 20 , 2011 Σε εμένα ούτε που έλεγξαν τι πήρα και αν καλύπτεται σε έξοδα....ανοησία δεν πήρα κανα PS3:PPPP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα