architect_duth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Το καλό είναι ότι δεν χάνονται, γιατί... τα λεφτά υπάρχουν! ...Άραγε υπάρχουν και για τα 3 χρόνια ή μόνο για το 1 έτος? Το κακό είναι ότι είναι πολλά τα λεφτά που περιμένεις! Καλό κουράγιο συνάδερφε!!!
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Τα λεφτά αυτά των επιδοτήσεων έχουν δεσμευτεί και θα απορροφηθούν αποκλειστικά απ τους επιστήμονες που έχουν νομίμως ενταχθεί. Μπορεί να καθυστερήσουν να αποδοθούν εξαιτίας όλων αυτών των ανακατατάξεων μέσα στον ΟΑΕΔ και τα υπουργεία αλλά θα απορροφηθούν σωστά. Έτσι με είχαν βεβαιώσει απ τον ΟΑΕΔ Περιστερίου.
architect_duth Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 20 , 2012 Και εγώ αυτήν την πληροφόρηση έχω, ότι δηλαδή τα χρήματα υπάρχουν και για τα 3 χρόνια που δικαιούται κάποιος να είναι στο πρόγραμμα. Για κάθε έναν δικαιούχο υπάρχουν και τα 21.000€.
LEO Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2012 Για κάθε έναν δικαιούχο υπάρχουν και τα 21.000€. Σωστά απ την στιγμή που έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα.....
dinost Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 24 , 2012 Εχουν πολύ πλάκα.... Ακόμα δε έβαλαν χρήματα.... Πάω για 2μήνες σε μια βδομάδα.... Τι να πω....
el_goofy Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26 , 2012 (edited) Εγώ έκοψα τιμολόγιο 11 Γενάρη, η απόφαση στη Διαύγεια αναρτήθηκε στις 13 Μάρτη και λεφτά ακόμα γιοκ...Ήμαρτον! Εντωμεταξεί, αρχές Μάη είναι να πάω τα χαρτιά για την τρίτη δόση! Edited Απρίλιος 26 , 2012 by el_goofy
letom Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2012 Τσεκάρετε τους λογαριασμούς σας, σήμερα μου μπήκε η δόση του ΟΑΕΔ! Είχα κόψει τιμολόγιο μέσα Απρίλη!
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2012 Εγώ έκλεισα το πρώτο εξάμηνο μέσα Ιανουαρίου, λόγω κακής συνενόησης με αυτήν που ήρθε για έλεγχο άργησα να πάω τιμολόγια. Κατέθεσα λοιπόν τιμολόγια και βιβλία μέσα Φεβρουαρίου. Με φώναξαν να κόψω τιμολόγιο γύρω στις 10 Απριλίου. Τα λεφτά κατατέθηκαν 30 Απριλίου. Καθυστέρησε το όλο θέμα, αλλά μπήκαν. . .
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα