Ιάμβλιχος Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 (edited) όταν έχεις ένα ατομικό γραφείο, δεν είσαι καμιά μεγάλη επιχείρηση με μεγάλα έργα, τι ταμπέλα να βάλεις? Με αυτή τη λογική ο κάθε άνεργος που συμμετέχει σε κάποιο επιδοτούμενο πρόγραμμα με πόρους ''προερχόμενους από την ευρωπαϊκή ένωση'' θα πρέπει να βάλει το αυτοκόλλητο, την ταμπέλα, έξω από την πόρτα του σπιτιού του και κάτω στο θυροτηλέφωνό του. Είναι γελοίο σε μια χώρα που καταρρέει, εδώ δεν έχουν γίνει τα αυτονόητα και ασχολούμαστε λιγότερο ουσιώδη Edited Μάιος 30 , 2012 by Ιάμβλιχος
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2012 Η ταμπελα ειναι διαστασεων 25*25εκ. Δεν μιλαμε για 2-3τμ.
ΣΑΜΙΩΤΟΣ1983 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Σε λίγες μέρες θα θα πάω στον ΟΑΕΔ να καταθέσω τα δικαιολογητικά για το 3ο πεντοχίλιαρο. Η διαφορά είναι ότι αυτό το εξάμηνο δεν πέρασε κανείς για έλεγχο από το γραφείο. Έχει συμβεί σε κανέναν σας κάτι παρόμοιο ? Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα στον ΟΑΕΔ ? Το προηγούμενο 6μήνο είχαν περάσει για έλεγχο, και το χαρτί που μου είχαν δώσει μου το είχε ζητήσει ο ΟΑΕΔ.
letom Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2012 Και εγώ για να πάρω το δεύτερο πεντοχίλιαρο πρώτα κατέθεσα τα δικαιολογητικά και μετά μου ήρθε ο έλεγχος.
Leon T Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2012 Εμενα μου ηρθε ελεγχος προχτες,νομιζω στα μεσα ιουλιου ειναι να καταθεσουμε τα χαρτια(και γω για τη τριτη δοση).
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Για τις 5000 ευρώ της δεύτερης χρονιάς; Έσοδα + έξοδα > 2500 ή 5000; Υπάρχει εγκύκλιος που να το αναφαίρει αυτό;
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2012 Το αθροισμα τους > 5000 ευρω, χωρις φπα μεσα. Καθαρο ποσο το 5000. Καλου κακου βεβαιωσου στον τοπικο οαεδ, αν και δεν νομιζω να εφαρμοζουν ο καθενας αλλα. Προσωπικα μου εβαλαν την δοση της 2ης χρονιας τον μηνα που περασε.
mred62 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Εγώ παλι νομίζω 2500 ευρώ, γιατί θυμάμαι πολύ καλά να λέει ότι το άθροισμα εσόδων-εξόδων πρέπει να αντιστοιχεί τουλάχιστον στο ήμισυ της αξίας της επόμενης δόσης που πρόκειται να καταβληθεί...
Romanos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Εγώ παλι νομίζω 2500 ευρώ, γιατί θυμάμαι πολύ καλά να λέει ότι το άθροισμα εσόδων-εξόδων πρέπει να αντιστοιχεί τουλάχιστον στο ήμισυ της αξίας της επόμενης δόσης που πρόκειται να καταβληθεί... Έτσι ακριβώς είναι.Απλά καλό είναι να μην έχεις 2500ευρώ μόνο έξοδα για προφανείς λόγους.
ckiriako Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 10 , 2012 (edited) Αν ειστε σιγουροι για αυτο που λετε τοτε ας πω πασο, απλα μην παρετε κανενα στο λαιμο σας. Μιλαμε για τον 2ο χρονο να θυμισω Edited Ιούλιος 10 , 2012 by ckiriako
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα