architect_duth Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Εφόσων τις συγκεκριμένες αποδείξεις μπορείς να τις περάσεις στο βιβλίο εσόδων-εξόδων, τότε θα τις δέχονται. Πάντως στον "δικό μου" ΟΑΕΔ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!, είναι συνεννοήσιμοι και καταλαβαίνουν πλήρως την όλη κατάσταση!
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Και μένα της κοπέλας μου της πέρασαν τα πάντα από εργασίες ανακαίνισης.
Schumi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2011 Guys, επειδή έχω στο μυαλό μου (και λόγω της κρίσης...) την πιθανότητα να αναζητηθούν ΚΑΙ δουλειές από εξωτερικό (εννοώντας να κάνεις από εδώ κομμάτια από μελέτες κτλ), έχει υπόψη του κανείς αν υπάρχει πρόβλημα με αυτό όσον αφορά την επιδότηση και τους όρους? Δεν βρήκα κάτι σχετικά μέχρι τώρα στους όρους. Κάποια στιγμή θυμάμαι να περνάει από το μάτι μου κάτι για δουλειές εξωτερικού σε όρους, αλλά δεν το βρίσκω με τίποτα.
sonja_k Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Συνάδελφοι έχει κατατεθεί σε κανέναν που να εγκρίθηκε μέσα στον Μάιο η προκαταβολή?
Τινάκι Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Λογαριασμοί ΟΤΕ, ΔΕΗ, νερό, ίντερνετ γίνονται δεκτοί μαζί με το ενοίκιο των 2 μηνών;
letom Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Για ΔΕΗ δες τι έχει γραφτεί σε προηγούμενο ποστ: http://www.michanikos.gr/showpost.php?p=269003&postcount=850 Το καλύτερο είναι να ρωτήσεις στον ΟΑΕΔ της περιοχής σου. Εγώ τηλεφώνησα σήμερα και μου είπαν ότι πριν κάνω τις αγορές, να πάω πρώτα εκεί με μια λίστα των εξόδων που σκοπεύω να κάνω και να συζητήσουμε από κοντά αν είναι όλα δεκτά ή όχι.
gsar18 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν το πρόγραμμα είναι σε εφαρμογή? Γιατί στο site του ΟΑΕΔ δεν υπάρχει....
letom Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Δυστυχώς το πρόγραμμα έληξε στις 7/6!
Directionless Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 26 , 2011 Συνάδελφοι έχει κατατεθεί σε κανέναν που να εγκρίθηκε μέσα στον Μάιο η προκαταβολή? Ακριβή ημερομηνία δεν είπες.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα