toni4ka Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Μόλις πήρα τηλ στον ΟΑΕΔ 25ης Μαρτίου Θεσσαλονίκης και μου είπαν ότι η διαδικασία έχει ενεργοποιηθεί ξανά!!! απλά έχουν αλλάξει κάποια έντυπα στον έλεγχο και ότι θα επικοινωνήσουν πολύ σύντομα μαζί μου για τις σχετικές αλλαγές...οπότε περιμένω!!!
Skeptikos Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Και εμένα από τέλη Νοεμβρίου, βρίσκεται ακόμα στην επεξεργασία. Θα πρέπει να είμαστε stand by συνεχώς; Δε θα μας ειδοποιήσουν με κάποιο mail ή κινητό;
atsiouts Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από τον τοπικο ΟΑΕΔ κ έκοψα το τιμολόγιο (αθεώρητο). Επίσης, μου είπαν πως υπάρχει (νεο) η δυνατότητα κάνοντας μια ακόμη αίτηση να υπαχθώ στο πρόγραμμα για 2 ακόμη χρόνια παίρνοντας ως επιδότηση 5000 και 1000 Ευρώ για 2ο και 3ο χρόνο αντίστοιχα.
Mdim Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Και εμένα με πήραν το πρωί και μου είπαν το ίδιο. Από εκεί που περίμενα να μην πάρω ούτε τη προκαθορισμένη δόση τώρα δίνουν και παραπάνω!!!
RTouris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Σήμερα το πρωί με κάλεσαν από τον τοπικο ΟΑΕΔ κ έκοψα το τιμολόγιο (αθεώρητο). Επίσης, μου είπαν πως υπάρχει (νεο) η δυνατότητα κάνοντας μια ακόμη αίτηση να υπαχθώ στο πρόγραμμα για 2 ακόμη χρόνια παίρνοντας ως επιδότηση 5000 και 1000 Ευρώ για 2ο και 3ο χρόνο αντίστοιχα. τι λέτε ρε παιδιά...και εγώ που είχα μπει το 2007 λέτε να αξίζει να το κυνηγήσω πάλι;
*olga* Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Τα ίδια μου είπαν κ μένα. Εγκρίνονται επιτέλους οι αιτήσεις. Το κακό είναι ότι ως ημερομηνία έγκρισης μετράει η τωρινή κ όχι πριν 3 μήνες που έγινε ο έλεγχος. Το καλό είναι ότι δίνουν άλλα 6 χιλιάρικα για όποιον κρατήσει το γραφείο άλλα 2 χρόνια.
LEO Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Πολύ ευχάριστο αυτό..... Ευελπιστώ μόνο να μην τα αναιρέσουν και να διατηρήσουν το πρόγραμμα......
streetas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 μπαίνει στο ΕΣΠΑ λέει και πρέπει να περάσουμε απο τους τοιπικούς ΟΑΕΔ να συμπληρώσουμε κατι νεα χαρτια δωσε χαρτούρα στο λαό....
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ARCHITECT Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Πέρασα και συμπλήρωσα σήμερα την αίτηση. Μου είπαν πως θα λειτουργήσει κανονικά το πρόγραμμα. Βιαστείτε μόνο γιατί μέσα γράφει πως πρέπει να συμπληρωθεί άμεσα η αίτηση αλλιώς δεν θα έχουμε δικαίωμα για τα επιπλέον χρήματα.
streetas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 , 2010 όταν λες για τα επιπλέον φαντάζομαι ότι εννοεις για τα 5000 του 2ου χρόνου και τα 1000 του 3ου σωστα? δεν το βλέπω για δεσμευση για 2ο χρόνο
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα