sgian Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Επικοινώνησα πριν λίγο με ΟΑΕΔ και μου είπαν ότι τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχουν μπεί τα χρήματα. Επιβεβαιώνει κανείς άλλος?
rock'n'rolla Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 το άκουσα και εγώ από συνάδελφο από οαεδ θεσσαλονίκης. Για αυτούς που βρίσκονται σε επεξεργασία παίζει τίποτα? Αν γνωρίζει κανείς συγκεκριμένα για Λάρισα ή είναι στην ίδια φάση προτείνω να κινητοποιηθούμε κάπως...
John-Alex Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Φίλε και εγώ από Λάρισα είμαι και βρίσκομαι στη φάση της επεξεργασίας απο 10/12/09. Συμφωνώ να δραστηριοποιηθούμε αλλά απο τη στιγμή που η εξέταση των αιτήσεων γίνετε στην Αθήνα μόνο αν πάμε εκεί ισως βγάλουμε άκρη. Αν έχεις να προτείνεις κάτι περιμένω. Μόλις μίλησα και με Ο.Α.Ε.Δ Αθήνας μέσα στην εβδομάδα μάλλον θα αρχίσουν να εξετάζουν αιτήσεις γιατί τώρα συστήθηκε η τριμελής επιτροπή. κάνε λίγο υπομονή μου είπαν κλασσικά.
rock'n'rolla Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Eντάξει λοιπόν.Ας κάνουμε μία βδομάδα υπομονή.Τι είναι άλλωστε σε σχέση με 6 μήνες? Είμαι σε επεξεργασία από 30/12.Αλλά πραγματικά δε πάει άλλο. Ας περιμένουμε και αν δε γίνει κάτι συζητάμε για περαιτέρω ενέργειες... Ας ελπίσουμε ότι δε θα χρειαστούν
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ARCHITECT Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Μπήκανε και σε μένα σήμερα τα χρήματα. Οπότε φαντάζομαι πως θα αρχίσει να προχωράει και παλι το πρόγραμμα με τα χρήματα που πήραν απο το ΔΝΤ.
sani Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Οι συνάδελφοι που πήραν σήμερα χρήματα σε ποια φάση του προγράμματος βρίσκονται;
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ARCHITECT Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Εγώ είχα πάρει προκαταβολή (5000 Ε) τον Οκτώβρη και τώρα πήρα την πρώτη δόση (άλλα 5000 Ε).
kusta80 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Και γω στην ιδια φαση με τη χριστινα ειμαι....
ge_liakos Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2010 Αντε να δουμε. Ας ελπίσουμε να ξεκολήσουμε και εμεις απο την "επεξεργασία"
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα