Thdr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 Γεια σας, Χρειάζομαι βοηθεια καθως δυστυχώς δεν εχω ακομη σαφη απάντηση απο τον μηχανικο που επελεξα. Ενδιαφερομαι να αρχισω ενα eshop (χωρις φυσικό κατάστημα) με χειροποίητα κερια σογιας και αρωματικα χωρου. Συνεπώς υποθετω πως χρειάζεται αδεια επαγγελματικου εργαστηρίου. Εχω βρει συνοικιακο καταστημα ισογειο 20τ.μ. στην Θεσσαλονίκη χωρις εξαερισμο ή πυροσβεστική φωλιά και η πρόσοψή του ολη με τζαμαρια (δεν ξερω αν σχετίζονται ολα αυτα απλα τα αναφερω). Διαθέτει τον κυριο ενιαίο χωρο και μια τουαλέτα. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιω ειναι ενα θερμοπιστολο και ΜΙΑ ηλεκτρική εστια για να λιωνω το κερι σε κατσαρολακι. Οι καδ που μου προτεινε ο λογιστής υπάγονται σε εργαστηριο χαμηλης οχλησης. Επομενως, μπορείτε να με διαφωτισετε τι προβλέπει ο νομος για τις απαιτούμενες αδειες και πυρασφάλεια; (Σημειωση: Υπαγομαι στις μεταποιητικες εργασίες απο οτι εψαξα και διαβασα.) Θα σας ημουν υπόχρεη αν απαντουσατε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Arche Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 α) Ρωτήστε τον λογιστή σας ποιά υπηρεσία δίνει την άδεια λειτουργίας και περάστε από εκεί να ρωτήσετε να μάθετε τι προδιαγραφές πρέπει να έχει ο χώρος για την χρήση που το θέλετε. Πριν συμφωνήσετε και πριν νοικιάσετε κάποιον χώρο. β)Βρείτε έναν άλλο μηχανικό αν έχει καθυστερήσει πολύ ο μηχανικός που το έχετε αναθέσει να σας απαντήσει, το πολύ όμως είναι σχετικό, αρχικά συνεχίσετε να παίρνετε τηλέφωνο τον μηχανικό που το έχετε αναθέσει να σας δώσει μια απάντηση.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα