Jack1990 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 Γεια σε όλους! Απο πέρυσι η παραχώρηση των αιγιαλών για χρήση καντίνας και ομπρελοκαθισμάτων έχει υπαχθεί στο υπουργείο οικονομικών και όχι στους Δήμους (διοτι όλοι ξερουμε τις λαμογιές μεταξύ των τοπικών και του Δήμου για ψηφοθηρικούς λόγους.....). Έτσι λοιπόν είδα ότι σε ορισμένες παραλίες παραχωρείτε θέση ΚΑΙ για καντίνα.Αν υποθέσουμε οτι κανένας δεν θέλει να εκμεταλλευτεί την καντίνα στην παραλία (και ο διαγωνισμός χαρακτηρίζεται ως άγονος) παρα ΜΟΝΟ τα ομπρελοκαθίσματα, εγώ που έχω άδεια καντίνας πλανόδιου πωλητή (με αυτοκινούμενη καντίνα) μπορώ να πάω και να τη στήσω στην παραλία;
JohnnyHoliday Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 (edited) Γειά και χαρά. Αν υποθέσουμε ότι διαθέτεις ένα ακίνητο (όπου ακίνητο, μπορεί να είναι και ένα οικόπεδο, ας πούμε μη περιφραγμένο), όπου ζητάς ένα Χ ενοίκιο προς ενοικίαση αλλά κανένας δεν εκδηλώνει ενδιαφέρον (και μένει ξενοίκιαστο), μπορώ εγώ - με οποιαδήποτε ιδιότητα - να μπω μέσα και να το χρησιμοποιώ; Edited Σεπτέμβριος 24 by JohnnyHoliday 1
Jack1990 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Για να καταλάβω...Δηλαδή έχω άδεια πλανόδιου πωλητή με αυτοκινούμενη καντίνα και θέλω να πουλάω βάφλες και μπύρες (με άδεια/νομότυπα δηλαδη) στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και να γυρίζω απο παραλία σε παραλία για 2 ώρες στην κάθε μια. Απαγορεύεται;; (Ξέρω πως απαγορεύεται στην περίπτωση που υπάρχει ήδη μαγαζί σε απόσταση μικρότερη των 150 μέτρων)
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Εκτιμώ ότι το ερώτημά σου δεν αφορά το φόρουμ των μηχανικών. Μήπως η Κτηματική Υπηρεσία θα μπορούσε να δώσει απάντηση για την χρήση αιγιαλού-παραλίας από την αυτοκινούμενη καντίνα;
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 2 ώρες πριν, Jack1990 said: ...να γυρίζω απο παραλία σε παραλία για 2 ώρες στην κάθε μια. Απαγορεύεται;; ... 43 λεπτά πριν, Pavlos33 said: ... δεν αφορά το φόρουμ των μηχανικών. Μήπως η Κτηματική Υπηρεσία θα μπορούσε .... Σαφέστατα δεν αφορά Μηχανικούς..... Πέραν της υπηρεσίας που σου πρότεινε ο Παύλος εγώ θα έλεγα κάνε και μία βόλτα σε κάποιο από τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής να σε ενημερώσει ο Αστυνομικός υπηρεσίας αν θα σε μπουζουριάσουν ή όχι.... Ή αν ξέρουν άλλη αρμόδια υπηρεσία να σε παραπέμψουν.....
Jack1990 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 (edited) 22 λεπτά πριν, Didonis said: Πέραν της υπηρεσίας που σου πρότεινε ο Παύλος εγώ θα έλεγα κάνε και μία βόλτα σε κάποιο από τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής να σε ενημερώσει ο Αστυνομικός υπηρεσίας αν θα σε μπουζουριάσουν ή όχι.... Πάω πάσο για το αν εχει να κάνει το θεμα με μηχανικούς αλλα εχω δει παρόμοια threads γι αυτο και εκανα το ερώτημα μου εδώ. Ποιος και γιατί να με μπουσουριάσει;;;Ελεος.Δεν είμαι απολύτως σίγουρος αλλα νομίζω πως είναι και νόμιμο απολύτως.Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο να μην επιτρέπεται....Άλλωστε επειδη πολλές παραλίες δεν εχουν ενα αναψυκτήριο να πιει ο κοσμος 1 νερο η μια μπύρα, παρακαλάνε για να βρούνε κάποιο μαγαζί.Τετοιες κινήσεις προωθούνται απο τους δήμους και είναι απολύτως λογικό.Ειλικρινά νομίζω πως συμβαίνει το τελείως ανάποδο απο αυτο που πιστεύετε.Με το ζόρι δηλαδή να πάμε στα beach bars με τους μπράβους και να πληρώνουμε την ξαπλώστρα 50ρικα;;;;Πέρυσι τόσος κόσμος ξεθηκώθηκε με τα νταβατζηλίκια των ιδιοκτητών επειδή τους έδιωχναν όταν απλωναν την πετσέτα τους.Με αυτό τον τρόπο μπορούν να ζωντανέψουν καλές και όμορφες παραλίες της Χαλκιδικής. Ισως βέβαια να με παραπέμψουν κάπου αλλου οκ δεκτό. Edited Σεπτέμβριος 25 by Jack1990
Didonis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 51 λεπτά πριν, Jack1990 said: ....νομίζω πως είναι και νόμιμο απολύτως.Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο να μην επιτρέπεται...... Πράξε όπως νομίζεις λοιπόν. Το θέμα έχει ολοκληρωθεί και κλειδώνει.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα