lio13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 Καλησπέρα σας, μπορώ να κάνω την απογραφή ενός οικοδ/κού έργου στο e-ΕΦΚΑ μπαίνοντας με τα δικά μου στοιχεία TAXIS ή πρέπει να μπω με το TAXIS του πελάτη (ιδιοκτήτη του έργου)? Αν μου υπογράψει ΥΔ εξουσιοδότησης μπορώ να το κάνω με το δικό μου TAXIS και να επισυνάψω την ΥΔ? Σε αυτήν την περίπτωση επιλέγω αυτεπιστασία? Σας ευχαριστώ πολύ.
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 (edited) Καλημέρα, όχι δεν γίνεται αυτό που λες. Είτε θα σου δώσει τους κωδικούς του κάνεις εσύ το άνοιγμα του έργου, είτε θα σου κάνει εξουσιοδότηση και θα πας χειρόγραφα να υποβάλλεις αίτηση στο αρμόδιο υποκ/μα. Edited Σεπτέμβριος 24 by akis73 1 1
lio13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Καλημέρα, οκ κατανοητό σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
kierion Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Μπορείτε με τους δύο τρόπους που αναφέρθηκαν. Δεν είναι όμως δουλειά Μηχανικού αυτό!
sarcs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Εδώ πάντως στα βόρεια αρκετοί λογιστές με την αφορμή της υποχρέωσης ηλεκτρονικής απογραφής που έχει ας πούμε τη δυσκολία συμπλήρωσης των πινάκων στο σύστημα, δηλώνουν μη ειδικοί και παραπέμπουν στους μηχανικούς, τουλάχιστο για την απογραφή . εργασια που κανονικά θεωρούνταν λογιστικής φυσεως. Ενδεχομένως για αυτό ρωτα ο συνάδελφος
kierion Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 24 λεπτά πριν, sarcs said: Εδώ πάντως στα βόρεια αρκετοί λογιστές με την αφορμή της υποχρέωσης ηλεκτρονικής απογραφής που έχει ας πούμε τη δυσκολία συμπλήρωσης των πινάκων στο σύστημα, δηλώνουν μη ειδικοί και παραπέμπουν στους μηχανικούς, τουλάχιστο για την απογραφή . εργασια που κανονικά θεωρούνταν λογιστικής φυσεως. Ενδεχομένως για αυτό ρωτα ο συνάδελφος Καλησπέρα. Ναι, αυτό συμβαίνει γενικώς. Αλλά εμείς δεν το κάνουμε με τίποτα, ούτε και επ' αμοιβή. ΥΓ. Δεν μέμφθηκα τον συνάδελφο που έθεσε το θέμα.
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 On 24/9/2024 at 11:23 ΜΜ, lio13 said: ....μπορώ να κάνω την απογραφή ενός οικοδ/κού έργου στο e-ΕΦΚΑ μπαίνοντας με τα δικά μου στοιχεία TAXIS ή πρέπει να μπω με το TAXIS του πελάτη (ιδιοκτήτη του έργου)? Αν μου υπογράψει ΥΔ εξουσιοδότησης μπορώ να το κάνω με το δικό μου TAXIS και να επισυνάψω την ΥΔ? Σε αυτήν την περίπτωση επιλέγω αυτεπιστασία? Έχετε πρωτίστως συμφωνήσει ιδιαίτερη αμοιβή για αυτή την εργασία που αναλαμβάνετε; 2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα