ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Καλησπέρα!Γνωρίζεται αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει αλλαγή χρήσης από κατάστημα σε πυλωτη και ενοείται να εκμεταλλευτούμε τα τετραγωνικά επάνω?Δεν νομίζω να γίνεται γιατί το κατάστημα είναι γύρω στα 4.50 μ ενώ η πυλωτή γίνεται μέχρι 3.00 μ νομίζω..Εάν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ας με βοηθήσει.Υπάρχει στην οικοδομή και άλλο υπόλοιπο δόμησης αλλά το συζητάμε για περισσότερο.
JTB Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Πυλωτή μέχρι 3m εκτός αν μπορεί να γνωμοδοτήσει ΕΠΑΕ... Δεν είμαι σίγουρος όμως... Καλύτερα να κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις Πολεοδομία...
erling Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Μπορείς είτε να σηκώσεις το δάπεδο του ισογείου, μέχρι το +0,50, είτε να κατεβάσεις την οροφή του ισογείου είτε και τα δύο ώστε να πιάσεις τα 3.00μ ελεύθερο ύψος
marko Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Με έγκριση της ΕΠΑΕ μπορείς να κάνεις υψηλότερη Pilotis. Κλασικό το παράδειγμα των στοών (-pilotis)!
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μπορώ erling να δείξω γυψοσανίδα στην οροφή ώστε να κατέβω στα 3.00 μ.?
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα