Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα!Γνωρίζεται αν υπάρχει δυνατότητα να γίνει αλλαγή χρήσης από κατάστημα σε πυλωτη και ενοείται να εκμεταλλευτούμε τα τετραγωνικά επάνω?Δεν νομίζω να γίνεται γιατί το κατάστημα είναι γύρω στα 4.50 μ ενώ η πυλωτή γίνεται μέχρι 3.00 μ νομίζω..Εάν έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία ας με βοηθήσει.Υπάρχει στην οικοδομή και άλλο υπόλοιπο δόμησης αλλά το συζητάμε για περισσότερο.

Δημοσιεύτηκε

Πυλωτή μέχρι 3m εκτός αν μπορεί να γνωμοδοτήσει ΕΠΑΕ... Δεν είμαι σίγουρος όμως... Καλύτερα να κάνεις τον κόπο να ρωτήσεις Πολεοδομία...

Δημοσιεύτηκε

Μπορείς είτε να σηκώσεις το δάπεδο του ισογείου, μέχρι το +0,50, είτε να κατεβάσεις την οροφή του ισογείου είτε και τα δύο ώστε να πιάσεις τα 3.00μ ελεύθερο ύψος :)

Δημοσιεύτηκε

Με έγκριση της ΕΠΑΕ μπορείς να κάνεις υψηλότερη Pilotis. Κλασικό το παράδειγμα των στοών (-pilotis)!

Δημοσιεύτηκε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μπορώ erling να δείξω γυψοσανίδα στην οροφή ώστε να κατέβω στα 3.00 μ.?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.