Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παραίτηση μηχανικού

Recommended Posts

Καλησπέρα, 

Έχω ξεκινήσει μία διαδικασία υπαγωγής αυθαίρετου για ισόγειο χώρο και έχω ανοίξει και μία άδεια μικρής κλίμακας στο e-adeies (για λειτουργική συνένωση) που θέλω να εκδώσω κατόπιν της υπαγωγής.

Οι πελάτες μετά από σειρά καθυστερήσεων δείχνουν να αρνούνται να αποδώσουν τη πληρωμή μου. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει η δυνατότητα να διεκδικήσω τα χρήματα βάση νόμιμης αμοιβής ΤΕΕ, γιατί οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί από εμένα. Το αυθαίρετο βρίσκεται σε κατάσταση υπαγωγής και υπάρχουν όλες οι εξουσιοδοτήσεις, οι μελέτες και τα δικαιολογητικά αλλά λόγω παλαιότητας το πρόστιμο είναι μόνο 250 ευρώ και ως εκ τούτου δεν νιώθουν δεσμευμένοι από τις πληρωμές. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

υποθέτω ότι έχεις ανάθεση για κάθε εργασία

υπαγωγή και άδεια

αν έχεις και ιδιωτικό συμφωνητικό ακόμα πιο καλά

• Ενδεχόμενα υπάρχει και στο ΤΕΕ μια διαδικασία να τα καταθέσεις και να απαιτήσεις την πληρωμή σου. Κάνε ένα τηλ
  • Επικουρικά τα δίνεις σε δικηγόρο και τα απαιτεί με τις όποιες προσαυξήσεις τόκων, εξόδων σου, χρόνου που αφιέρωσες κλπ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.