eleniliol Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Καλησπέρα σε όλους! Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει περιορισμός στο εμβαδό της πέργκολας που μπορεί να φτιάξει κάποιος σε δώμα (με την προυπόθεση φυσικά ότι βρίσκεται μέσα στο ιδεατό στερεό). Εννοώ ότι αν προσπαθήσω να βγάλω άδεια για μία πέργκολα 60 τ.μ. (μεταλλική) θα μου το περάσουν? (σε μία ταράτσα κατα προσέγγιση 100 τ.μ.) Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται η κάλυψη της πέργκολας με κεραμοσκεπή (υποθέτω πως όχι αλλά θέλω να είμαι σίγουρη)! Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ελένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
howard_roark Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 η καλυψη της περγκολας με οποιοδηποτε υλικο απαγορευεται, η περγκολα υφισταται ως "στηριξης φυτών" και μόνο. περιορισμος στο εμβαδο δεν αναφερεται στο ΓΟΚ απ' όσο ξερω αλλα σίγουρα στην ΕΠΑΕ θα υπάρξουν αντιρρήσεις για τον φόβο των Ιουδαίων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gio Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Καλυψη της περγκολας απογορευεται (αν και εγω πιστευω οτι η μη μονιμη τεντα επιτρεπεται). Οσο για αδεια γιατι δε περνας απο την πολεοδομια να τους ρωτησεις αν θα στην επιτρεψουν έστω και με περιορισμόυς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
chowchow Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Συνηθως οι πολεοδομιες δεν φερνουν αντιρρηση για περγολες μεχρι 40% της επιφανειας της ταρατσας (καποιες και 50%). Link to comment Share on other sites More sharing options...
howard_roark Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 τον τελευταιο καιρό είναι γεγονός πως και στις ΕΠΑΕ μου λένε κάτι τέτοια για 50%, μήπως υπάρχει καμμία εγκύκλιος και δεν το ξέρω? επειδή συνήθως μαλώνω, δεν το έχω συζητήσει ποτέ το πού βασίζονται και μου λένε για 50% Link to comment Share on other sites More sharing options...
chowchow Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 εγκυκλιο δεν εχω ζητησει, γιατι δεν χρειαστηκε ποτε να υπερβω το 50%, η εντυπωση που μου δημιουργηθηκε παντως, ειναι οτι υπαρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ppetros Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 τον τελευταιο καιρό είναι γεγονός πως και στις ΕΠΑΕ μου λένε κάτι τέτοια για 50%, μήπως υπάρχει καμμία εγκύκλιος και δεν το ξέρω? επειδή συνήθως μαλώνω, δεν το έχω συζητήσει ποτέ το πού βασίζονται και μου λένε για 50% Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, από όσο γνωρίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brasco Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 Άσε και λίγο χώρο για ηλιακούς Και αν θελήσουν μετά να βάλουν και Φ/Β στο δώμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα