kwnkarna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 (edited) Καλησπέρα σε όλη την ομάδα, νέα συνάδελφος εδώ, ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το ktimatologio.gov.gr Ενώ έχω κάνει κανονικά την εγγραφή μου στο ΤΕΕ μπορώ να μπω σε όλες τις σελίδες του και να κάνω κανονικά δουλειές, έχω ένα θέμα με το ktimatologio.gov.gr δε με αφήνει να μπω σαν μηχανικός, ενώ μια συνάδελφος μου από την ίδια σχολή με εμένα μπορεί να μπει κανονικά. Ξέρετε αν τρέχει κάτι με τα δικαιώματα μου; Σχολή αποφοίτησής: Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. με κατεύθυνση έργων υποδομής. Edited Οκτώβριος 16 by ntanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Καλησπέρα, τι ακριβώς μήνυμα λαμβάνεις όταν βάζεις τους κωδικούς του ΤΕΕ στην σχετική φόρμα; Υπάρχει περίπτωση να μην έχει ενημερωθεί ακόμα η βάση του gov.gr αν οι κωδικοί σου δώθηκαν σχετικά πρόσφατα, ακόμα και να έχεις κάποιο πρόσθετο τύπου adblock που να μπλοκάρι την φόρμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnkarna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 3 λεπτά πριν, akis73 said: Καλησπέρα, τι ακριβώς μήνυμα λαμβάνεις όταν βάζεις τους κωδικούς του ΤΕΕ στην σχετική φόρμα; Υπάρχει περίπτωση να μην έχει ενημερωθεί ακόμα η βάση του gov.gr αν οι κωδικοί σου δώθηκαν σχετικά πρόσφατα, ακόμα και να έχεις κάποιο πρόσθετο τύπου adblock που να μπλοκάρι την φόρμα; Μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. "Αδυναμία εκχώρησης δικαιωμάτων πρόσβασης στις υπηρεσίες: Ο χρήστης δεν έχει τα απαραίτητα δικαιώματα(ειδικότητες, κλπ) πρόσβασης στις υπηρεσίες. " Και μου φαίνεται περίεργο γιατί δύο συνάδελφοι μου με ίδια ειδικότητα μπαίνουν κανονικά τουλάχιστον για το κομμάτι της έρευνας. Πιθανώς να είναι αυτό που λέτε για τη πρόσφατη απόκτηση των κωδικών, θα ξανά κάνω προσπάθεια να επικοινωνήσω με κάποιον από το ΤΕΕ . Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Μήπως οι συνάδελφοι είχαν ειδικότητα τοπογράφοι Τ.Ε; (Δεν γνωρίζω αν και πως έχει μετονομαστεί πλέον το τμήμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnkarna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Εγώ αποφοίτησα από το Πολιτικών Μηχανικών Τ.Ε. με την κατευθύνση έργων υποδομής, και το ίδιο είναι και οι δύο συνάδελφοι μου ίδια χρονιά με εμένα απλά έχουν πάρει εδώ και ένα χρόνο τους κωδικούς. Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Καλύτερα τότε να επικοινωνήσεις με το ΤΕΕ. Λογικά θα είναι θέμα χρόνου να ενεργοποιηθούν οι κωδικοί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwnkarna Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 6 λεπτά πριν, Pavlos33 said: Καλύτερα τότε να επικοινωνήσεις με το ΤΕΕ. Λογικά θα είναι θέμα χρόνου να ενεργοποιηθούν οι κωδικοί σου. Ναι αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ πολύ ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavlos33 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 10 Να είσαι καλά. Καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία σου εύχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα