Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Γεια σας,

Κατοικώ στην Άνω Πόλη Θες/νίκης σε διατηρητέο κατηγορίας 1. Πρόκειται για ένα κυρίως οίκημα και ένα βοηθητικό σπιτάκι με μια μικρή αυλή ανάμεσα τους- και τα δύο κτίρια καταλαμβάνουν όλο το πλάτος του οικοπέδου. Στο διπλανό οικόπεδο,  το οποίο έχει ίδιο σχεδόν παραλληλόγραμμο σχήμα και τ.μ. όσο και το δικό μου περίπου (60) υπάρχει ένα μισογκρεμισμένο σπιτάκι (όχι διατηρητέο). Ο ιδιοκτήτης ενδιαφέρεται να το πουλήσει και με απασχολεί το τι θα μπορούσε να χτιστεί, σε τ.μ., ύψος και ιδιαίτερα σε τι απόσταση από το δικό μου (το οποίο έχει κάποια στατικά θέματα που δεν ξέρω αν μπορεί να επηρεαστούν από διπλανή οικοδομική δραστηριότητα). Δυστυχώς δεν πολυκαταλαβαινω τους κανονισμούς που διαβάζω, εάν κάποιος/α θα μπορούσε να με διαφωτίσει σας ευχαριστώ πολύ…

Να σημειώσω ότι με το εν λόγω οικόπεδο εφάπτονται και δύο άλλα κτίρια, πίσω και στο άλλο πλαϊνό, μόνο η μπροστινή πλευρά είναι ελεύθερη…

Edited by Pavlos33

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.