dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 [attach]intro14.jpg[/attach] Ανοίγω ένα νήμα για όλα τα (Μ)ΠΑΟΚια του michanikos.gr μιας και ειμαστε πολλοί. Να δώσουμε το παρών και να γράφουμε τα νέα της ομάδας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 θα το βάλω και δω γιατί τελικά κάποιος ειναι ΠΑΟΚ? http://freddos.yooblog.gr/2009/07/14/1118/ "...Χρειάζεσαι φιλάθλους που θα κάνουν υποδοχή στους παίκτες της ομάδας τους ακόμα και όταν αυτοί βρίσκονται στην καλοκαιρινή προετοιμασία και έρχονται με…π ο δ ή λ α τ ο !" δειτε και το σχετικό βιντεο υποδοχής : με σχόλιο από κάτω " pablooooooo ena autografo reeeee...." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Όπως έχω πει και είναι γνωστό είμαι ΠΑΟΚ γιατί η ομάδα δημιουργεί και φέρνει τον πολιτισμό προάγει την τέχνη και τον αθλητισμό, έχει ενέργεια και οι φίλαλθοι είναι υπόδειγμα για τους άλλους φιλάλθους. Τα παραπάνω έχουν γραφτεί χωρίς σταλιά αλκοόλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2009 Τα παραπάνω έχουν γραφτεί χωρίς σταλιά αλκοόλ. Φέρε αποδείξεις Pappos, δε σε πιστεύω!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Όπως έχω πει και είναι γνωστό είμαι ΠΑΟΚ γιατί η ομάδα δημιουργεί και φέρνει τον πολιτισμό προάγει την τέχνη και τον αθλητισμό, έχει ενέργεια και οι φίλαλθοι είναι υπόδειγμα για τους άλλους φιλάλθους. Τα παραπάνω έχουν γραφτεί χωρίς σταλιά αλκοόλ. Αλκοολ σίγουρα όχι... καλαματιανό ίσως?Απο το καλό!!!!!:p:p:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrisven Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 εεε φρόνιμα σε δημόσιο forum γράφεις. διόρθωσέ το. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Xαχαχαχα ilias Ήθελα να σημειώσω σε αυτό το σημείο καλό είναι να δημιουργηθούν σεμινάρια όπου μέσω αυτώ των προγραμμάτων να γίνεται μια παρουσίαση της ομάδας μας, και να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι την πορεία που διέγραψε στην Ευρώπη. Επίσης εορτές και εκδηλώσεις όπου να αναβιώνει το πνέυμα του αθλητισμού γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στο αρχαίο πνεύμα των Ολυμπιακών αγώνων και αυτό φαίνεται μέσα από τις χάρες και αρετές που ξεδιπλώνονται από την ομάδα και τις εγκαταστάσεις της και τους φιλάλθους της. Επίσης τυχόν προσβλητικά λόγια όπως στην θύρα 4 μυρίζει θυμίαμα κ.τ.λ. είναι γιατί εμείς την Κυριακή αμέσως μετά την εκκλησία πηγαίνουμε στο γήπεδο. Δηλαδή υπηρετούμε και το έργο του Θεανθρώπου κύριοι !!! Είμαστε υπόδειγμα με άλλα λόγια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 ωραια ηταν παλία, που οταν δεν υπήρχαν φιλοξενούμενοι, παιζαμε ξυλο μεταξύ μας στις κερκίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
howard_roark Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 το ιδιο συμβαινει στο καραισκάκη εδώ και 4 χρονια που εχω διαρκειας στις θυρες 23 και 24 ακριβως πισω απο το τερμα. πφφφφ βιοι παραλληλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2009 αφου ειστε κάφροι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts