Αλέξανδρος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2009 Φεύγω τρέχοντας.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ-ΠΑΟΚ για on-line ενημέρωση για όσους ειμαστε στη δουλειά http://www.sport-fm.gr/article/187872 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrafiot Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ γερά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 1-2 λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2009 αήτητη η ομάδα στην ευρώπη μέχρι στιγμής Link to comment Share on other sites More sharing options...
erling Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Ναι ρα, ΠΑΟΚ είσαι ρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
qmd Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Ναι ρε ΠΑΟΚ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pappos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Αδέλφια μου Παοκτσήδες. Θα έχετε την τιμή όταν τελειώσω το βιβλίο μου με τίτλο "Κοινωνικές αρχές σε νομάδες και συγκρότηση κανόνων" να είστε οι πρώτοι που θα το διαβάσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9 , 2009 έλεος pappos, αρχίζεις και μου θυμίζεις Μπατατούδη Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantzaras Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Έχω κάποιες απορίες, και μια που είστε πολλοί μαζεμένοι όλο και κάποιος 8α ξέρει: 1) Που είναι οι μετοχές???????? 2) Πότε θα γίνει η συνέντευξη τύπου του αναλφάβητου Ζαγοράκη, για το πως βρέθηκε ο Γκαγκάτσης με 12%?????? (στις σουίτες τις αγόρασε?) 3) Πότε θα κάνετε την επόμενη επανάσταση?????? 4) Πόσους βαθμούς υπολογίζετε για σίγουρους από κουμπαριές????? 5) Η μεταγραφή του Πάμπλο θεωρείται εσωτερική??? Όποιος μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ ας το κάνει Και μία ακόμα, Ευρωπαϊκή πορεία εννοείται τα πέναλτυ με την Μπάγερν???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts